Inschrijving gelukt!

Geweldig dat je je hebt ingeschreven voor de yoga beginnerscursus in Woudenberg.

Wist je dat yoga nog veel meer inhoudt dan de fysieke houdingen op de mat. Er schuilt een hele levensfilosofie achter. Mocht je dit interessant vinden, lees dan vooral verder. 

Ik schrijf blogs over alles wat ik leer, ervaar of toepas. Laagdrempelig en zonder de definitieve wijsheid in pacht te hebben. Want daar geloof ik sowieso niet in. 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang nieuwe inspiratie in je mailbox.
Ontdek samen de weg naar een fitter, bewuster en energieker leven.

Blog

Krijg meer energie door middel van je adem

Krijg meer energie door middel van je adem

Meer energie krijgen. Dat zouden we allemaal wel willen. Energie om datgene te doen wat je leuk vindt. Bij yoga draait heel veel om het verplaatsen en sturen van je energie. Want ondanks dat je misschien nu denkt dat je niks aan je energielevel kan veranderen, is het tegenovergestelde waar.

Lees verder »
Balans tijdens drukke periode

Hoe houd je balans in een heel drukke periode

Een korte periode kunnen wij als mensen heel wat druk aan. Een drukke periode zorgt er niet meteen voor dat jij een burn-out krijgt. Maar tijdens zo’n drukke periode is het letten op je balans extra belangrijk. Want langdurige overbelasting is ‘beter te voorkomen dan te genezen’. Balans verstoord? Hoeveel

Lees verder »
Versterk je intuitie en maak betere keuzes

Versterk je intuïtie & maak betere keuzes

Mensen zijn op een bepaalde manier eigenlijk heel dom als we dat vergelijken met veel dieren. Ja we kunnen praten en woorden geven aan datgene wat we zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Maar datgene wat we voelen onderdrukken we graag of schenken we geen aandacht aan.  We gebruiken al onze

Lees verder »

Over

Bewegen en buiten zijn. Een betere combinatie om te ontspannen bestaat volgens mij niet. 

Mijn grootste wens is dat mensen niet meer over hun grenzen heen hoeven te gaan voordat ze beseffen dat bewegen en buiten zijn bijzonder veel positieve voordelen hebben. En beide zijn ontzettend goed in het dagelijks leven te integreren. 

Yoga geeft me kracht, balans, heel veel inzichten en tomeloze energie. Als liefhebber van actieve sporten, de natuur, mentale uitdaging en persoonlijke groei, kan ik niet anders dan dit combineren in mijn lessen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang nieuwe inspiratie in je mailbox.
Ontdek samen de weg naar een fitter, bewuster en energieker leven.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies