Inschrijving gelukt!

Lees verder

Geen onbereikbare guru,
maar een gids die er voor je is

Simone Yoga Outdoors

Opgegroeid in de natuur in Twente en met mijn achtergrond als actieve sporter ervaar ik van jongs af aan een diepe verbinding met de natuur. Ik heb geleerd de lessen van het leven te omarmen.

12 jaar geleden ontdekte ik yoga op een zolderkamer in Enschede. Ik volg mijn eigen pad. Voor mijn eerste yoga teacher training (ruim 4 jaar geleden) wist ik dat mijn lessen niet in een studio zouden plaatsvinden. Daadwerkelijke verbinding voel je immers met de wind door je haar en de zon op je gezicht.

 Ik laat me leiden door de yogafilosofie, oude natuurvolkeren en alles wat te maken heeft met mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Buiten voel je de kracht van binnen

Soraya
Soraya
Lees verder
Wat was het yogaretreat weer geweldig! De combinatie tussen inspanning en ontspanning, het buiten en binnen zijn en de deelrondes met de groep zorgt ervoor dat ik me helemaal opgeladen voel. Maar ook echt met energie om me door de moeilijke periode waarin ik zit heen te bewegen. Dankjewel weer.
Babette
Babette
Lees verder
Waarom gaat het toch altijd zo snel voorbij! Haha.. ik was helemaal leeg na het retreat. Voelde me moe, maar ontspannen. Alsof dit echt nodig was. Snap je wat ik bedoel? Ben echt weer even bij mezelf gekomen. Dat was veel te lang geleden.
Linda
Linda
Lees verder
Het was voor mij de eerste keer om zo'n diepe ontspanning te ervaren. Zelfs nu een paar dagen later voel ik het nog. Alsof de opbouw en de omgeving ervoor zorgde dat ik alles los kon laten en echt naar die diepere kern van mezelf kon gaan wat je vertelde. Ik ben echt heel nieuwsgierig naar meer. Dit voelt namelijk nog maar als het begin.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies