De Verkenning

Ervaar op een toegankelijke manier wat yoga en de 5 stappen in jouw quest kunnen betekenen voor meer rust in je hoofd, energie in je lichaam en wijsheid vanuit je hart.

Vanuit rust, verbinding met jezelf en stromende energie kan je tot nieuwe inzichten komen. Je bent toe aan iets nieuws. Een ander inzicht. Een andere omgeving. Even los van je dagelijkse rollen en bezigheden. Wat kijk jij uit naar een moment voor jezelf. Rust en nieuwe energie. 

Samen doorlopen we vijf stappen om te komen tot jouw kern door middel van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en verbinding met jezelf, de groep en de omgeving.

“Tijdens deze ochtend sta je écht even stil in alle dagelijkse drukte. Niets moet. Je voelt de rust en ervaart bewuste aandacht. Ik raad het iedereen aan!”

– Marjolein

Binnen en buiten

Ervaar de eeuwenoude wijsheid uit de natuur, yoga filosofie en jezelf. We zijn zowel in de omgebouwde hooischuur als buiten op het erf.

Onderdompeling

Stap uit je dagelijkse omgeving en comfort. Dompel je 3 uur onder met een groep onbekende mensen waarin jij mag zijn wie je bent.

Diepgaande verkenning

De bewegingen, ademhalingsoefeningen, meditaties en persoonlijke verdieping is toegankelijk voor elk niveau.

Doe je mee?

 Ruim 3 uur durende workshop
Beweging, beleving en verdieping
In een prachtig omgebouwde hooischuur
 Persoonlijke aandacht en alle ruimte voor vragen
Zowel binnen als buiten
⊕ Inclusief drankje en (gezonde) snack

Expeditie yoga outdoors innerlijke wijsheid

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die meer verbinding zoekt met zichzelf.  Je hebt behoefte aan het opladen van je energie. Aan persoonlijke groei. Je wilt iets nieuws ervaren en staat open voor de lessen van de natuur. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, maar je houdt wel van bewegen. Je bent toe aan nieuwe inzichten. En je bent avontuurlijk genoeg om yoga op een andere manier te beleven.

Data

27 februari 2021
27 maart 2021

9.30 uur tot ongeveer 12.30 uur.
(Incl. een drankje en gezonde snack)

Locatie

Op een biodynamische boerderij in Soest is een hooizolder omgebouwd tot yogawalhalla.
Aangezien we in verband met Corona niet als groep in het bos mogen zijn, is dit een perfecte locatie. Binnen, buiten en alle inspiratie uit de natuur.

Je ontvangt de adresgegevens in de mail na aanmelden.
Locatie is goed met openbaar vervoer te bereiken.

Prijs

45 euro

Ervaringen van anderen

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies