Eartha

Online lessen en meditatiereizen

Leef je leven voluit in het ritme van de Aarde.

Januari

Een nieuwe wereld opent vanuit jouw hart. Je wilt graag weten wat je moet doen, maar je Innerlijke Wijsheid weet het allang. Het is echter moeilijk om hiernaar te luisteren en erop te vertrouwen. Er is rust nodig.

In deze les tappen we volledig in op de natuurlijke energie van januari. Je leert vertrouwen op je binnenwereld. Deze maand ga je contact maken met je kern en jezelf opnieuw ontdekken.

Rust | Januari| Ziel| Innerlijke Wijsheid

€25,-

4 windstreken training1

Hoge Kwaliteit

Goed beeld, goede microfoon, en prachtige muziek (drum & theta frequentie) onder de meditatiereizen zorgen ervoor dat jij volledig kan focussen op jouw proces en de lessen.

Eigen Moment

Jij kiest het moment waarop je de workshop van de maand wilt volgen. Vanuit het comfort van je huis of een rustig plekje terwijl je een weekend weg bent. Zie het als twee uur volledige zelfzorg.

4 windstreken training 2

Live Beleving

In ruimte en tijd volgen we deze workshop op een ander moment. Maar voor de energie die er doorheen stroomt is er geen verschil. Je voelt de verbinding alsof het een live ervaring is.

Van de Aarde

Met dit platform helpen we Outdoor Yogi’s zoals jij om de wijsheid van het leven te benutten in plaats van ermee te struggelen. Je ervaart de verbinding met jezelf en de levende wereld. 

Eartha betekent letterlijk van de Aarde. We zijn onderdeel. De natuur is niet iets buiten ons, maar zit in ons. 

Als we dat weer gaan ervaren, kunnen we voluit leven.

Waarom Eartha?

Dat wat je zoekt vind je in jezelf.

Hoe werkt Eartha?

Elke maand komt er een nieuwe les online van ongeveer 2 uur met een persoonlijk thema passend bij de maand die voor ons ligt. Je versterkt de connectie met jezelf en je Innerlijke Wijsheid in verbinding met het ritme van de Aarde.

4 onderdelen

Maandelijks
Thema

Elke maand bespreken we een ander thema die past bij de eigenschappen en kwaliteiten van het seizoen en de maand.

Beweging &
adem

De bewegingen worden geinitieerd door je adem. Niet omdat je iets wilt bereiken, maar omdat je mag voelen, ontspannen & ervaren.

Lichaam

Reflectie
Opdracht

Wat leer je van de energie van de natuur voor je eigen leven? Welke wijsheid mag je toepassen voor meer balans?

Gedachten

Trance
Meditatiereis

Laat je meevoeren naar een theta bewustzijnsniveau. Jouw frequentie stemt af op de aanwezige energie en dimensie van je Innerlijke Wijsheid.

Ziel

Om het mysterie van je hart te leren kennen, moet je het gebabbel van je hoofd even pauzeren.

Simone

5/5

Wat je gaat ervaren

Door beweging en ademhalingsoefeningen kom je weer in contact met je lichaam, zodat je volledig kan ontspannen.

We hebben allemaal wel eens veel aan ons hoofd. Het goede nieuws is dat je door bepaalde oefeningen je gedachten kan kalmeren.

De oefeningen helpen de muren rondom je hart te laten smelten. Zodat jij er weer mee kan verbinden.

Deze ervaring werkt door in je onderbewuste. Je laat je meevoeren naar een theta bewustzijnsniveau en stemt je  frequentie af op je Innerlijke Wijsheid.

Nu online

Januari

Een nieuwe wereld opent vanuit jouw hart. Leer vertrouwen op je binnenwereld en maak contact met je Innerlijke Wijsheid. Simone neemt je mee in de aanwezige energie en eigenschappen van januari.

€25,-

Heb je een vraag?

Na aanschaf ontvang je binnen een paar minuten een mail in je mailbox met unieke inlogcodes. Je kan de les direct volgen of op een ander moment wanneer het je uitkomt.

De eerste workshop kost 25 euro. Je kan elke maand besluiten mee te doen. Je zit nergens aan vast.

 

De workshop duurt 2 uur en begint met een inleidende talk over het thema van de maand. De lessen van de natuur zijn terug te vinden in je eigen leven. 

We gaan bewegen en verbinden met onze adem. Op een zachte, rustige manier. Het doel is om meer te voelen van wat er is en loslaten wat niet meer nodig is. Verwacht dus geen fysieke uitdaging.

De meditatiereis neemt je mee naar een hogere bewustzijnsstaat waar de lessen van deze maand doorwerken en tot uiting komen. Heerlijk ontspannen en volledig aanwezig.

Heb je na het volgen van de workshop vragen? Simone beantwoordt ze maandelijks op Instagram. Uiteraard kan je ook meekijken naar de vragen en ervaringen van anderen.

3 maanden. Je kan de lessen in eigen tijd dus meerdere keren volgen.

Een yogamatje, deken, kopje thee, kussentje en alles wat jou helpt om een heerlijke bubbel voor jezelf te creëren. Misschien steek je kaarsen aan, rook je palo santo of trek je van te voren een intentiekaartje. 

Zeker. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk. Juist als je nog niet zoveel ervaring hebt met mediteren en trancereizen is het heerlijk om eerst begeleid te worden met bewegingen. Zo kan je fysieke lichaam beter ontspannen.

Eartha

In Wijsheid van de Aarde

5/5

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies