E-book is
verzonden

Leuk dat je het e-book ‘5 elementen voor meer balans in je leven’  hebt gedownload.

Gezondheid is niet iets wat je voor lief moet nemen. Of iets wat je overkomt. Gezondheid is te zien als een balans tussen een gezond fysiek lichaam, de psyche, en je energie. Als de één uit balans is, merk je dat in het ander. Het is dus zeker niet alleen een afwezigheid van ziekte, maar juist een compleet welbevinden.

Aankomende events

Mini retreat

Een dag volledig in het teken van ontspannen, opladen van energie en verbinding met jezelf.  Een dag waarbij je stilstaat, reflecteert en de energie voelt stromen. Zou jij ook wel eens een dag helemaal voor jezelf willen hebben?

Ervaar de 5 elementen in de natuur en in je lichaam tijdens deze 2 uur durende workshop. We gaan zowel fysiek, mentaal als energiek bewegen.

Elke maandagavond kun je yogalessen volgen in de Stadstuin van Utrecht. De lessen zijn dynamisch en energiek, gebaseerd op vinyasa flow. 

Blog

Seizoen herfst verandering

Het seizoen van verandering: de herfst

Morgen, 23 september, staat de zon precies loodrecht boven de evenaar. Dit betekent dat de dag precies even lang is als de nacht. Tussen zonsopkomst (7.27 uur) en zonsondergang (19.27 uur) zit 12 uur.

Lees meer »

Over

Bewegen en buiten zijn. Een betere combinatie om te ontspannen bestaat volgens mij niet. 

Mijn grootste wens is dat mensen niet meer over hun grenzen heen hoeven te gaan voordat ze beseffen dat bewegen en buiten zijn bijzonder veel positieve voordelen hebben. En beide zijn ontzettend goed in het dagelijks leven te integreren. 

Yoga geeft me kracht, balans, heel veel inzichten en tomeloze energie. Als liefhebber van actieve sporten, de natuur, mentale uitdaging en persoonlijke groei, kan ik niet anders dan dit combineren in mijn lessen.

© Yoga Outdoors • Privacy & cookies