E-book is
verzonden

Leuk dat je het e-book ‘5 elementen voor meer balans in je leven’  hebt gedownload.

Gezondheid is niet iets wat je voor lief moet nemen. Of iets wat je overkomt. Gezondheid is te zien als een balans tussen een gezond fysiek lichaam, de psyche, en je energie. Als de één uit balans is, merk je dat in het ander. Het is dus zeker niet alleen een afwezigheid van ziekte, maar juist een compleet welbevinden.

Aankomende events

Een dag volledig in het teken van ontspannen, opladen van energie en verbinding met jezelf.  Een dag waarbij je stilstaat, reflecteert en de energie voelt stromen. Zou jij ook wel eens een dag helemaal voor jezelf willen hebben?

Dompel je volledig onder in de natuur. Schakel je telefoon uit. Laat het snelle moderne leven even helemaal achter je en maak connectie met jezelf en de natuur om je heen.

Ervaar de 5 elementen in de natuur en in je lichaam tijdens deze 2 uur durende workshop. We gaan zowel fysiek, mentaal als energiek bewegen.

Blog

Over

Bewegen en buiten zijn. Een betere combinatie om te ontspannen bestaat volgens mij niet. 

Mijn grootste wens is dat mensen niet meer over hun grenzen heen hoeven te gaan voordat ze beseffen dat bewegen en buiten zijn bijzonder veel positieve voordelen hebben. En beide zijn ontzettend goed in het dagelijks leven te integreren. 

Yoga geeft me kracht, balans, heel veel inzichten en tomeloze energie. Als liefhebber van actieve sporten, de natuur, mentale uitdaging en persoonlijke groei, kan ik niet anders dan dit combineren in mijn lessen.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies