Energieke Yoga Outdoors

Een gezonde geest, in een gezond lichaam. Yoga Outdoors draagt hier op een toegankelijke, diepgaande en energieke manier aan bij.

Door het verbinden van je ademhaling aan bepaalde bewegingen, zal je merken hoe je sterker wordt in je hele lichaam en hoe je balans verbetert.

Voor de yogaoefeningen gebruik je je héle lichaam. Ontdek hoe je fitter, flexibeler en sterker wordt en daardoor een stuk energieker. Je hoeft niet extreem te zijn of super lenig. Zeker niet. Leer de potentie van je fysieke lichaam kennen.

Gedachten hebben een enorme invloed op de kwaliteit van ons leven. Train je aandacht, vergroot je bewustzijn, leer hoe je bepaalde patronen kan doorbreken. Door yoga weet je beter wat je zelf wil.

Bewustzijn van je ademhaling, van je lichaam en je gedachten, geeft vrijheid, rust en kracht bij stressvolle of moeilijke situaties in het leven. Door de combinatie van fysieke en mentale beweging raak je meer in balans. Je bruist van de energie.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang nieuwe inspiratie in je mailbox.
Ontdek samen de weg naar een fitter, bewuster en energieker leven.

Over Simone

Bewegen, yoga, buiten zijn, de natuur, maatschappelijke ontwikkelingen, gesprekken en boeken die uitdagen om verder te denken. Ik houd ervan! 

Yoga geeft me kracht, balans, heel veel inzichten en tomeloze energie. Als liefhebber van de natuur, beweging, mentale uitdaging en persoonlijke groei, kan ik niet anders dan dit combineren in mijn yogalessen.

© Yoga Outdoors • Privacy & cookies