Klaar voor transformatie?

Workshops, lezingen, retreats

Ervaar de energie van Simone en laat haar je bedrijf, team of deelnemers aan het evenement meenemen in de kracht van Adembewegingen en Innerlijke Wijsheid voor rust, energie en inzichten om voluit te leven.

Praktisch én transformatief

Tijdens een lezing of workshop wordt er niet alleen geluisterd, maar vooral zelf ervaren. Simone heeft de gave om spiritualiteit, wetenschap en persoonlijke ervaring te combineren op een luchtige, diepgaande manier. Door de oefeningen voelt íedereen de kracht van adembewegingen en Innerlijke Wijsheid. Zelfs de meest ‘rationele’ mensen ervaren rust, energie en nieuwe inzichten.

Onderwerpen

  • Kracht van Ademhaling
  • Innerlijke Wijsheid Methode
  • Spiritualiteit & Business
  • Trancereizen als Persoonlijke Ontwikkeling
  • Verhoogd Bewustzijn
  • Persoonlijk Leiderschap

Er is veel meer Wijsheid aanwezig dan wat je rationeel kunt bedenken. Het is zo zonde om niet ons volledige potentieel te gebruiken.

Groot event, podcast of training?

INSPIREREN

Ervaren, persoonlijk en diepgaand zijn de drie kernwaarden van Simone die aanwezig zijn in alles wat ze doet. Simone weet binnen de kortste keren deelnemers hun maskers en pantsers af te laten doen, waardoor ze vanuit de essentie kan werken.

De lezingen en workshops van Simone zijn gebaseerd op haar Innerlijke Wijsheid Methode. Dit is een praktische methode die zorgt voor rust en helderheid in het hoofd, waarna diepe inzichten omhoog kunnen komen. Zonder dat de ratio of gedachten ermee aan de haal gaan.

Haar interactie zorgt niet alleen tot meer zelfinzicht, maar zorgt altijd voor direct toepasbare oefeningen in het dagelijks leven. Zowel thuis, op kantoor als onderweg. 

Het resultaat van de duizenden voorgaande deelnemers is een verbeterd contact met zichzelf en een duidelijke richting en helderheid in te nemen beslissingen.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies