Inschrijving gelukt!

Geweldig dat je je hebt ingeschreven voor inspiratie in je mailbox.

Yoga houdt namelijk nog veel meer in dan alleen de fysieke houdingen op de mat. Er schuilt een hele levensfilosofie achter. 

Mijn Instagram tijdlijn ziet er misschien aardig fysiek uit, maar als je de teksten eronder leest, zie je dat er altijd meer achter schuilt. 

Ik hoop je met mijn mails mee te nemen in mijn reis met betrekking tot yoga, het buitenleven, inspanning en ontspanning. Balans.

Blog

Één stap tegelijk

Wees bewust van elke stap op jouw reis. ⁠ Je gaat niet van de ene plaats naar de andere in één gigantische stap. ⁠ ⁠Je komt op jouw bestemming via kleine stapjes. ⁠⁠Door het volgen

Lees meer »

Je hoeft je niet te verstoppen

Je hoeft je niet te verstoppen.Je hoeft niet te rennen.Je hoeft je niet af te vragen wat er mis met je is. Voel. Voel wat er is. Ook al doet het een beetje zeer. Soms

Lees meer »

Over

Bewegen en buiten zijn. Een betere combinatie om te ontspannen bestaat volgens mij niet. 

Mijn grootste wens is dat mensen niet meer over hun grenzen heen hoeven te gaan voordat ze beseffen dat bewegen en buiten zijn bijzonder veel positieve voordelen hebben. En beide zijn ontzettend goed in het dagelijks leven te integreren. 

Yoga geeft me kracht, balans, heel veel inzichten en tomeloze energie. Als liefhebber van actieve sporten, de natuur, mentale uitdaging en persoonlijke groei, kan ik niet anders dan dit combineren in mijn lessen.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies