Inzicht van binnen

In 2 uur ontdek je jouw innerlijke wereld

Je gevoel wordt vaak overstemd door het lawaai in je hoofd. Je hebt niet leren luisteren naar signalen van je lichaam. Deze workshop helpt je volledig ontspannen en in verbinding te komen met jezelf.

Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven? Dat je vastzit in je hoofd? Dat de stroom aan gedachten je niet verder helpen in het maken van een keuze of het voelen wat je wilt doen?

Vanuit rust, verbinding met jezelf en stromende energie kan je tot nieuwe inzichten komen. In deze training ga jij ervaren hoe (energetische) beweging, ademhalingsoefeningen en visualisaties zorgen voor helderheid en ontspanning.

 De oefeningen zijn concreet, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. 50% van de opbrengst gaat naar World Animal Protection.

Ervaar wat jij diep van binnen voelt en wilt.

Je bent waarschijnlijk op deze pagina omdat je vol in het leven staat, maar dat momenteel niet helemaal kan voelen en uiten. Je gedachten vliegen alle kanten op, zonder dat je weet wat je moet doen. 

Het is druk. Je gaat altijd maar door. Je voelt dat je dit niet lang gaat volhouden.

Het is tijd om zelf de regie te nemen. In deze training ervaar jij doormiddel van (energetische) beweging, ademhaling, en visualisaties wat je diep van binnen voelt en wilt.

Je rationele brein is flink ontwikkeld (wat natuurlijk niet verkeerd is). Maar op het moment dat je je hart weer kan horen, kunnen je ratio en gevoel samenwerken om tot keuzes te komen die je écht wilt.

Verkenning herkenbaar_1068x1600

Wat je gaat ervaren

Wat houdt deze training in?

2 uur online training

Volg deze training op het moment dat het jou uitkomt. Na aanmelden houd je 3 maanden toegang om de training nogmaals te volgen.

Toegankelijk

Ervaring is niet nodig. We gaan niet enorm fysiek bewegen. Iedereen kan meedoen die open staat om meer uit zichzelf te halen.

Ontspanning & helderheid

Door de opbouw van deze training voel je je volledig ontspannen. Je gedachten zijn kalm waardoor je helder kan voelen wat je wilt.

Dagretreat YogaOutdoors_1280x300

In twee uur kan je het verschil maken tussen 'ik heb geen flauw idee', naar 'ik weet wat ik voel'.

Simone

Ga mee op verkenningstocht_1068x1600

Ben je klaar om jouw innerlijke wereld te ontdekken?

Toegang vanaf 20 mei 2021

65 euro 

25 euro

De helft van de opbrengst gaat naar World Animal Protection

5/5

Over Simone

Het is mijn grootste wens dat mensen rust in hun hoofd en energie in hun lichaam voelen om voluit te leven. Werken aan fysieke en mentale gezondheid is wat mij betreft net zo normaal als dagelijks tandenpoetsen. 

De natuur is mijn grootste leermeester. De stilte, de ruimte. De schoonheid en rauwheid in één. Deze lessen geef ik door tijdens mijn workshops, retreats en de Expeditie.