Live online

De Verkenning

Ervaar deze winter hoe jij je kan verbinden met jouw innerlijke wijsheid. Tijdens deze live online Verkenning doe jij nieuwe inzichten op die je helpen bij het maken van persoonlijke keuzes.

3 februari
20.00 uur – 22.00 uur

Yoga expeditie_1200x800
Live Online Verkenning Innerlijke Wijsheid

Heb je wel eens het gevoel dat je vastzit in je hoofd? Dat de stroom aan gedachten je niet verder helpen in het maken van een keuze of het voelen wat je wilt doen?

Vanuit rust, verbinding met jezelf en stromende energie kan je tot nieuwe inzichten komen. Samen doorlopen we vijf stappen om te komen tot jouw kern.

Herkenbaar?

  • Je hebt behoefte aan rust in je hoofd.
  • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe inzichten.
  • Je vraagt je af hoe je met uitdagingen om moet gaan waar je voor staat.
  • Je hebt behoefte aan nieuwe inspiratie om iets te beginnen.
  • Je wilt een keuze maken, maar dit valt je zwaarder dan verwacht.
Simone de Verkenning

12 jaar geleden leerden een paar simpele oefeningen mij wat ik als klein meisje altijd al wist.

Hoe ik kan luisteren naar mijn hart door het verplaatsen van energie.
Mijn rationele brein had zich in de jaren ervoor flink ontwikkeld (wat natuurlijk niet verkeerd is), maar toen ik mijn hart weer kon horen, konden ze gaan samenwerken.

Simone energie verkenning

“In twee uur kan je het verschil maken tussen ‘ik heb geen flauw idee’, naar ‘ik weet wat ik voel en wat ik wil doen’. Het is bijzonder hoeveel onze natuurlijke energie ons te bieden heeft.

– Simone

Toegankelijk

Ervaring is niet nodig. We gaan niet enorm fysiek bewegen. Iedereen kan meedoen die nieuwsgierig is naar wat je uit jezelf kan halen.

Live online

Deze workshop is live online. Er is dus ruimte voor vragen. Binnen 48 uur na de Verkenning ontvang jij de link zodat je het terug kan kijken.

Nieuw inzicht

Door de opbouw van deze workshop ervaar je hoe je zelf kan zorgen voor nieuwe inzichten. Voor velen een bijzondere ervaring.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die meer verbinding zoekt met zichzelf. Je hebt behoefte aan helderheid, een nieuw inzicht om keuzes te maken. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, maar je staat open voor persoonlijke groei.

Datum

3 februari
20.00 uur – 22.00 uur

Prijs

25 euro

Live online

Vlak voor de workshop ontvang je een link waarmee je je kan inloggen voor deze workshop. Binnen 48 uur na de workshop ontvang je een link waarmee je de opname 30 dagen kan terugkijken.

Meld je nu aan

Over Simone

Het is mijn grootste wens dat mensen rust in hun hoofd en energie in hun lichaam voelen om voluit te leven. Werken aan fysieke en mentale gezondheid is wat mij betreft net zo normaal als dagelijks tandenpoetsen. 

De natuur is mijn grootste leermeester. De stilte, de ruimte. De schoonheid en rauwheid in één. Deze lessen geef ik door tijdens mijn workshops, retreats en de Expeditie.