Mini retreat

5 elementen yoga & natuur

Laat je in 1 dag volledig onderdompelen in de natuur en ervaar wat yoga en de 5 elementen voor jou kunnen betekenen. Beweeg, ontspan en laat je energie stromen.

12 juli (uitverkocht)
6 september (Uitverkocht)

Schakel je telefoon uit en laat je zintuigen de vrije loop. Je bent er écht even helemaal tussenuit. Maak een diepe connectie met jezelf en de natuur om je heen. Een dag volledig in het teken van ontspannen en opladen van energie.

Natuur

Geef je over aan deze sprookjesachtige setting. Op een grote open plek in de natuur omringd door wilde dieren zoals reeën en vogels.

Yoga

Je lichaam en geest zijn verbonden met elkaar. Die verbinding maak je sterker door de natuur in combinatie met yoga, ademhalingsoefeningen en meditaties.

5 elementen

Gedurende de dag staan de 5 elementen uit de natuur centraal: aarde, water, vuur, lucht en ruimte. Elk element heeft haar eigen kwaliteiten.

Waarom yoga
en 5 elementen?

De 5 elementen kun je letterlijk ervaren, maar zijn ook subtieler terug te vinden in alles om je heen. Elk element heeft haar eigen eigenschappen en kwaliteiten die je in je lichaam kan ervaren. Zodra ze met elkaar in balans zijn voel je de harmonie in jezelf. 

Inzicht in de elementen geeft inzicht in je eigen gedragspatronen en hoe je kan zorgen voor meer balans in je leven.

5 elementen_aarde wter vuur lucht ruimte_600x400

De stabiele en voedende kracht van aarde
De flexibele en reinigende eigenschappen van water
De energieke en transformerende werking van vuur
De wijsheid en bevrijding van lucht

De grenzeloosheid en het verbindende gevoel van ruimte

5 elementen mini retreat_1280x300

Dit event is uitverkocht

Voor wie?

Deze dag is speciaal voor iedereen die eraan toe is om een dag voor zichzelf te hebben. Om stil te staan in plaats van altijd maar doorgaan. Voor iedereen die wil ontspannen en bewegen en zichzelf beter wil leren kennen. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga.

Wat kan je verwachten?

Ten midden van het natuurgebied Horsterwold in Zeewolde (Flevoland) hebben we een groot terrein geheel voor onszelf. Met eigen sanitairgebouw en elektriciteit, maar wel midden in de natuur. Het wemelt hier van de dieren, zoals reeën en vogels en de prachtige natuur zorgt voor een sprookjesachtig tintje.

Je maakt kennis met de subtiele betekenis van de 5 elementen en ervaart hoe je die kan voelen en toepassen in je dagelijks leven. Gedurende de dag gaan we alle 5 de elementen langs. Het programma is een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen yogahoudingen en meditaties, tussen bewegen en rust en voelen en reflecteren.

Als je naar huis gaat voel je je ontspannen en opgeladen. Je hebt nieuwe inzichten in je eigen gedragspatronen en hoe je zorgen voor meer balans in je eigen leven.

Inhoud programma

Kom aan door te aarden. We beginnen met yoga en meditatie. Rustig. Stabiel. 

De flow van het leven. Wat in je leven wil stromen maar doet het nog niet. Oefeningen gericht op voelen, soepele en zachte bewegingen. Loslaten. Tijd voor reflectie.

Je interne vuur. Een Vinyasa flow yogales. Aan het werk met passie, energie, kracht, plezier en transformatie.

De bevrijdende werking van lucht. We verlaten het terrein en trekken het bos in voor een wandeling, ademhalingsoefeningen, verbinding en plezier.

Grenzeloze ruimte. We keren naar binnen. In jezelf voel je de werking van de vorige 4 elementen en voel je de ongekende mogelijkheden in het leven.

Data

12 juli 2020 (UITVERKOCHT!)

6 september 2020 (Uitverkocht)

9.30 uur tot 17.00 uur

Prijs

119 euro

Dit is inclusief

Alle yogalessen
Persoonlijke lessen over de 5 elementen
Onbeperkt koffie, thee en water
Biologische, gezonde snacks
Ontzettend veel ruimte, maar toch verbinding

Exclusief
Lunch

Ben je erbij?

Heb je een vraag? Of wil je nog iets meer informatie? 
Stuur me dan gerust even een mailtje.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies