Natuurlijk Verbonden

Een radicale ochtend van zelfliefde

Je gaat iets doen wat je spannend vindt. Iets waarvan je intuïtief weet dat het je veel gaat brengen, maar wat je niet geleerd hebt in je leven. Iets wat tegenwoordig steeds schaarser wordt en moeilijker. Omdat alles jou probeert tegen te houden dit te doen.
Wat het oplevert: een groot gevoel van liefde.

Yoga Outdoors expeditie_1280x300

Terug naar de essentie

Je staat vol in het leven. Dat betekent dat je niet graag iets mist, dat je overal van op de hoogte wilt zijn en dat je zowel op werk en in je prive je van je beste kant laat zien.

Maar afgelopen jaar betekende dat veel uren achter de computer onder werktijd, op je smartphone op de ‘dode’ momentjes en achter de tv in de avond of een online training. In het weekend probeerde je zoveel mogelijk mensen te zien of er te zijn voor je gezin, maar écht radicaal tijd offline voor jezelf nemen vind je lastig.

Op het moment dat je alleen bent is de stroom aan gedachten overweldigend. Er is immers altijd wat te doen. Je voelt de druk om te presteren en het maximale uit je dag te halen. Dus dan ga je maar weer een online training volgen omdat die hopelijk wel brengt waar je naar opzoek bent.

Maar wat is dat eigenlijk écht?

Herkenbaar?

Een paar uur volledig tijd aan jezelf besteden verdiend zichzelf dubbel en dwars terug. Je voelt de liefde voor jezelf die je weer kan delen met anderen.

Simone

Bewegen, ademen, verbinden en voelen.

Ga naar buiten,
Keer naar binnen

De maatschappij is ingericht op groei, welvaart, focus en efficiëntie zonder aandacht voor de lessen van eeuwenoude natuurvolkeren.

Hoe verder je afstaat van het leven om je heen, hoe minder je voelt wat voor jou belangrijk is. Hoe minder je voelt, des te vatbaarder ben je voor stress en ellende. Des te meer je denkt dat je moet voldoen aan de standaard van de maatschappij. Met het gevolg dat je keuzes maakt die niet in lijn zijn met wat jij daadwerkelijk diep van binnen wilt.

Het is tijd voor een andere weg. De weg van Natuurlijke Verbinding. Want als jij de verbinding met jezelf maakt, verhoog je je bewustzijn. Je voelt wat je moet doen. Je komt los van alle gedachten die je dénkt wat je zou móeten doen. Je kunt voluit je eigen leven leiden, in plaats van het pad bewandelen die een ander voor je heeft uitgedacht.

Concreet

Door de inhoud maak je een spirituele transformatie, maar de oefeningen zijn concreet en toepasbaar. Je weet precies welke stappen je kan zetten.

On/Offline

Je ontvangt een volledig werkboek die je mee kan nemen in het bos. Korte video’s en meditaties beluister je makkelijk op je eigen moment.

Persoonlijk

Ik geloof niet in vaste methodes die voor iedereen werken. Ik reik je oefeningen aan. Jij voelt wat resoneert en voor jou werkt.

5/5
"Ik heb veel geleerd over mezelf in verhouding tot de natuur, het in mijn hoofd zitten, en daarmee op een rustige en reële manier mee om leren gaan door middel van prettige yoga oefeningen en het buiten zijn."
Margreet

In essentie ben jij Natuurlijk Verbonden

Simone Yoga Outdoors Verkenning

Dit gun ik jou

In dit 1-op-1 retreat ervaar jij onder andere:

 • Hoe je jezelf centreert door beweging en ademhaling.
 • Hoe je door je beweging te veranderen direct kalmeert en je je aandacht in het moment brengt.
 • Hoe je adem de brei aan gedachten vermindert.
 • Hoe een andere kijk op natuur jou gaat helpen je rationele brein te verzachten.
 • De allerbelangrijkste vraag die je jezelf dagelijks moet kunnen stellen (en vrijwel niemand die dat doet)
 • Hoe deze natuurlijke vorm van mediteren je leven verandert.
 • Hoeveel rust en liefde je kan voelen door een paar uur radicaal tijd voor jezelf te nemen.

Inhoud

Verwacht geen moeilijke yogahoudingen of langlopend online programma. De inhoud van dit retreat is concreet en bevat alleen de essentie. Zodat jij precies weet wat je moet doen.

1. Voorbereiding

Voordat je begint met je retreat bereid je je voor door onder andere een intentie te zetten. Waar heb je behoefte aan? Wat hoop je dat dit retreat je gaat brengen?  Je regelt alle randzaken, zodat je 2 tot 3 uur volledig ongestoord op pad kan gaan.

2. Verbinding met jezelf

We zijn gedurende de week meer bezig met anderen dan met onszelf. Daarom beginnen we het retreat met verbinding maken met jezelf door middel van beweging een ademhalingsoefening en schrijfopdracht.

3. Verbinding met de levende wereld

Je gedachten zijn kalm en je lichaam ontspannen. Er is niks wat je hoeft te bereiken, zodat van alles kan ontstaan. De oefeningen helpen je zintuigen ‘aan’ te zetten en verbinding te maken met de levende wereld.

4. Integratie

De lessen die je hebt geleerd neem je mee naar huis. Deze ochtend staat niet op zichzelf en zorgt voor een ripple effect in je dagelijks leven. Door een schrijfopdracht ontdek jij de belangrijkste lessen die je mee wilt nemen in je dagelijks leven.

5. BONUS: meditatiereis Licht en Liefde

Je voelt je verbonden met jezelf en met de levende wereld om je heen. Bij thuiskomst kan je ervoor kiezen om na een heerlijk kop thee, deze sjamanistische meditatiereis te volgen. Een reis naar de kern in jezelf: licht en liefde.

5/5
"De combinatie tussen inspanning-ontspanning-indoor-outdoor voelt heel natuurlijk aan. De nodige uitleg over -en opbouw in- de oefeningen brengt zo'n dag tot mooie resultaten."
Anja

Natuurlijk Verbonden

 • 3 uur durend retreat in de vorm van een on/offline programma die je op jouw eigen moment kan volgen.
 • Printbaar werkboek in je mailbox incl. audio en video.
 • 8 krachtige oefeningen voor verbinding met jezelf.
 • 2 ademhalingsoefeningen voor kalme gedachten en ontspannen lichaam.
 • 2 geleide meditaties die helpen naar je gevoel te gaan.
 • Bewegingstechniek om volledig in het moment te zijn.
 • 2 schrijfopdrachten voor helderheid op een vraagstuk in jouw leven.
 • Paklijst: wat neem je mee het bos in.
Bonus: Sjamanistische meditatiereis naar wie jij diep van binnen bent.

65 euro 

25 euro

5/5

Ja, je ziet het goed. Deze prijs verwacht je niet. Het is immers mijn wens dat yoga en het zijn in de natuur net zo normaal wordt als dagelijks tandenpoetsen.

Geen onbereikbare guru,
maar een gids die er voor je is

Simone Yoga Outdoors

Simone is oprichtster van Yoga Outdoors.
Ze gidst jaarlijks honderden mensen in verbinding maken met zichzelf en de levende wereld. Als nuchtere Twentenaar en actieve sporter voelt ze van jongs af aan een diepe connectie met de natuur. Ze laat zich leiden door de yogafilosofie, oude natuurvolkeren en alles wat te maken heeft met mindset en persoonlijke groei.

5/5
"Heerlijk om buiten Yoga te doen. En niet alleen Yoga maar ook even écht stilstaan in alle dagelijkse drukte, niets moeten, rust opzoeken en bewuste aandacht geven aan de ander en de natuur. Ik ga dit zeker nog eens doen en raad het iedereen aan!
Marjolein

Maak de beslissing

Iedereen kan een online programma of inspirerend boek aanschaffen.
Weinig mensen integreren de lessen daadwerkelijk in hun leven.

Daarom draait Natuurlijk Verbonden om concrete en toepasbare oefeningen.
Zonder ellenlange uitleg of wekelijkse video’s die je moet bekijken.

Jarenlang heb je jezelf wijsgemaakt dat je meer moeten leren voordat je iets kan.
Maar met je hoofd alleen kom je er niet.
Sterker nog, het houdt je af van wat je echt diep van binnen wilt.

Jezelf tijd geven en omringen met de levende wereld zorgt voor rust en houvast in een periode waarbij je makkelijk jezelf weer voorbij loopt.

Wat zou het voor jou concreet betekenen als je verbonden voelt met je eigen lichaam?
Wat zou het voor jou beteken als je gedachten kalm en helder zijn?
Wat zou het voor jou beteken als je voelt dat je onderdeel bent van een groter geheel?

Wat zou het voor jou betekenen als je voluit je eigen leven leeft?

Doe mee.

En voel je natuurlijk verbonden.

5/5

Vragen?

Na betaling ontvang je een mail en heb je direct toegang. Je kan dus binnen een paar minuten aan de slag.

Waarom niet? 
Heb je nog nooit yoga gedaan? Perfect, dan kan je er helemaal open in gaan.
Ben je een beoefende yogi? Perfect, dan kan je alles wat je weet even vergeten en een totaal nieuwe ervaren meemaken.

Ik verwacht dat je 20 minuten tijd besteed aan de voorbereiding. Je plant je eigen moment in van ongeveer 3 uur. Het liefst in de ochtend.

Stuur een mailtje naar simone@yogaoutdoors.nl of stel je vraag op Instagram @simoneoutdoors.

Meld je nu aan

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies