Tikkie! Jij ontvangt updates

Vanaf zondag ga ik je mailen over een nieuwe Live Online training die ik deze winter ga geven.

Houd na Kerst je mailbox dus goed in de gaten.

Zijn we al gelinkt op Instagram
Ik zou het leuk vinden om je beter te leren kennen. Laat dus vooral een keer een reactie achter.

Blog

Over

Bewegen en buiten zijn. Een betere combinatie om te ontspannen bestaat volgens mij niet. 

Mijn grootste wens is dat mensen niet meer over hun grenzen heen hoeven te gaan voordat ze beseffen dat bewegen en buiten zijn bijzonder veel positieve voordelen hebben. En beide zijn ontzettend goed in het dagelijks leven te integreren. 

Yoga geeft me kracht, balans, heel veel inzichten en tomeloze energie. Als liefhebber van actieve sporten, de natuur, mentale uitdaging en persoonlijke groei, kan ik niet anders dan dit combineren in mijn lessen.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies