Dagretreat

Innerlijk vermogen

Je kunt niet alles oplossen vanuit ratio. Ervaar hoe yoga en principes uit de de natuur jou nieuwe energie en inzichten kunnen geven.

Schakel je telefoon uit en neem een dag écht even voor jezelf. Je bent toe aan een break. Een nieuw inzicht. Een andere omgeving. Voel je intens ontspannen en laat nieuwe energie door je lichaam stromen. 

“Het is heel bijzonder om yoga en de natuur op deze manier te mogen ervaren. Zo hoort een retreat (voor mij te zijn). Volledig in verbinding met jezelf, de omgeving en elkaar. Bedankt voor deze mooie ervaring.”

– Tara

Natuur

Ervaar de eeuwenoude wijsheid uit de natuur, yoga filosofie en jezelf. De prachtige boerderij heeft een grote yogaruimte en veel tuin en land om buiten te zijn.

Verbinding

Samen vormen we een groep waarin jij mag zijn wie je bent. De combinatie tussen yoga, adem, meditaties, gesprekken en het buiten zijn zorgt voor een diepe verbinding.

Diepgang

Iedereen staat open voor diepgang in gesprekken, oefeningen en inzichten. We halen het beste uit elkaar en uit jezelf. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten.

Herken jij...

  • dat je de verbinding met jezelf even kwijt bent?
  • dat je in alle hectiek tijd voor jezelf nodig hebt
  • dat je meer verbinding wilt maken met je gevoel, maar niet precies weet hoe?
  • dat er nog veel is wat je over jezelf wilt ontdekken?
  • dat je opzoek bent naar meer diepgang in je leven?
  • dat je energiewerk en spiritualiteit heel interessant vindt, maar het ook snel zweverig vindt worden?
  • dat je nieuwsgierig bent naar de lessen die je kan halen uit de natuur?

Precies dan is deze dag voor jou.

5 elementen_aarde wter vuur lucht ruimte_600x400

Voor wie?

Deze dag is speciaal voor iedereen die toe is aan nieuwe energie en inzichten. Voor mensen die snappen dat ze niet alles kunnen oplossen vanuit theorie en het hoofd. Voor hen die verbinding voelen met de natuur en opzoek zijn naar nog meer diepgang. Ervaring met yoga is niet nodig. 

Wat kan je verwachten?

Het programma is een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen yogahoudingen, meditaties, gesprekken en opdrachten. We bewegen, rusten uit, voelen, reflecteren en verbinden met de natuur, elkaar en onszelf.

De lessen zijn zowel binnen als buiten. De boerderij heeft een grote binnenruimte en een prachtige tuin met een stukje bos. We houden makkelijk 1,5 meter afstand en kunnen alle kanten op.

Als je naar huis gaat voel je je ontspannen en opgeladen. Je hebt nieuwe inzichten in je eigen gedragspatronen en hoe je kan zorgen voor meer balans in je eigen leven.

5 elementen mini retreat_1280x300

Ben je erbij?

17 oktober (uitverkocht)
23 januari 2021
20 februari 2021
13 maart 2021
3 april 2021

10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie

Grote boerderij in Cothen, Utrecht
Precieze adres ontvang je na aanmelden

Locatie yoga_1280x300

Ben je erbij?

Ben je erbij?

Heb je een vraag? Of wil je nog iets meer informatie? 
Stuur me dan gerust even een mailtje.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies