Yoga & wandelexpeditie

Laat je 1 dag volledig onderdompelen in de natuur. Ervaar yoga en een unieke wandelexpeditie met de boswachter tijdens dit mini retreat.

11 juli (UITVERKOCHT!)
5 september (Uitverkocht)

Schakel je telefoon uit en laat je zintuigen de vrije loop. Je bent er écht even helemaal tussenuit. Maak een diepe connectie met jezelf en de natuur om je heen. Laat het snelle moderne leven achter je en ervaar wat dat met je doet.

Natuur

Geef je over aan deze sprookjesachtige setting. Op een grote open plek in de natuur omringd door wilde dieren zoals reeën en vogels.

Yoga

Je lichaam en geest zijn verbonden met elkaar. Die verbinding maak je sterker door de natuur in combinatie met yoga, ademhalingsoefeningen en meditaties.

Wandelexpeditie

Samen met de boswachter van het gebied gaan we ‘struinen door de natuur’. We verlaten de wandelpaden en laten onze intuïtie bepalen waar we naartoe gaan.

Waarom deze yoga & wandelexpeditie?

De natuur heeft ons ontzettend veel te bieden. Op een heel diep niveau. Het is de plek waar je weer kan opladen. Echt even helemaal tot rust kan komen, omdat er geen externe prikkels zijn van reclameborden of verlichte schermen.

Het is mijn wens dat jij rust in hun hoofd hebt en energie in je lijf om voluit te leven. En deze dag draagt daar op een heel fijne manier aan bij.

Yoga en wandelexpeditie_yoga outdoors_600x400

Leer van de natuur
Ervaar de ruimte
Span je fysiek in
Kom tot rust
Vind je wijsheid
Versterk je intuïtie
Voel je verbonden
Geniet van de energie

Natuur yoga weekend

Dit event is uitverkocht

Voor wie?

Deze dag is voor iedereen waarbij de natuur belangrijk is in het leven. Tijd is echter altijd een ding. Je kijkt er naar uit om je een hele dag in de buitenlucht te begeven. Rust, ontspanning en een fantastische ervaring. Je voelt dat yoga en het zijn in de natuur je verder gaan brengen.

Natuur yoga weekend2

Wat kan je verwachten?

Ten midden van het natuurgebied Horsterwold in Zeewolde (Flevoland) hebben we een groot terrein geheel voor onszelf. Met eigen sanitairgebouw en elektriciteit, maar wel midden in de natuur. Het wemelt hier van de dieren, zoals reeën en vogels en de prachtige natuur zorgt voor een sprookjesachtig tintje.

Het programma bestaat uit een yogales waarbij je je zowel inspant als ontspant. Ademhalingsoefeningen, meditaties en reflectie. We gaan samen met de boswachter van het gebied ‘struinen door de natuur’. We verlaten de wandelpaden en laten onze intuïtie bepalen waar we naartoe gaan.

We sluiten de dag samen en ontspannen af.

Data

11 juli 2020 (UITVERKOCHT!)
5 september 2020 (2 plekken vrij)

9.30 uur tot 17.00 uur

Prijs

119 euro

Dit is inclusief

Alle yogalessen
Wandelexpeditie met boswachter
Onbeperkt koffie, thee en water
Biologische, gezonde snacks
Veel ruimte, maar toch verbonden

Exclusief
Lunch

Bekijk een ander dagretreat

Ga naar het dagretreat

Heb je een vraag? Of wil je nog iets meer informatie?
Stuur me dan gerust even een mailtje.

Yoga natuur weekend

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies