Privacy & cookie statement

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14 maart 2022

Ik vind jouw privacy heel belangrijk en zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om die te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke persoonsgegevens ik verzamel als je de website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee je gebruikservaring verbeter.

Als je vragen hebt, of wil weten wat ik precies van jou bijhoud, neem dan gerust contact met mij op.

Liefs, Simone

Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik
Yoga Outdoors gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Yoga Outdoors gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Bij jouw eerste bezoek aan deze website krijg je een pop-up met een melding over deze cookies. Hiermee vraag ik je toestemming voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Persoonsgegevens die ik verwerk
Ik verwerk je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij (hebt) gegeven. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Yoga Outdoors. Ik combineer deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

 • Voornaam
 • E-mailadres
 • IP-adres
 • Gegevens over jouw activiteiten op de website
 • Internetbrowser en apparaat type 

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk
Yoga Outdoors verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • Verzenden van een nieuwsbrief (als je je daarvoor hebt aangemeld).
 • Om je af en toe te e-mailen over belangrijke updates.
 • Om gedrag op de website te kunnen analyseren en daarmee de website te verbeteren.

Dit gebeurt allemaal automatisch
Yoga Outdoors gebruikt de volgende systemen voor haar diensten:

 • Google analytics  – voor inzicht in het surfgedrag van gebruikers.
 • MailBlue- voor het automatisch kunnen versturen van e-mails en nieuwsbrieven.
Ik bewaar gegevens, maar niet oneindig
Je gegevens worden niet langer dan nodig bewaart. 
 
 • Voornaam – tot uitschrijven
 • E-mailadres – tot uitschrijven
 • IP-adres – 14 dagen

Niemand buiten Yoga Outdoors krijgt toegang tot jouw gegevens
Yoga Outdoor verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Heb je een vraag of een opmerking? Neem gerust contact met me op.

Liefs, Simone