De Expeditie

Verdiep de verbinding met jezelf en de natuur

Ga mee op deze Expeditie van drie maanden en ervaar hoe dit zorgt voor rust, energie en nieuwe inzichten. Speciaal voor natuurliefhebbers die net als jij vol in het leven staan en toe zijn aan verbinding met zichzelf en de natuur.

Expeditie Yoga Outdoors2 (2)

Rust

Het is niet erg om toe te geven dat je rust nodig hebt. Alsof het niet meer stil wordt in je hoofd. Ervaar diepe ontspanning en leer hoe je dat in je dagelijks leven kan integreren.

Energie

Je functioneert prima. Maar hoe zou het zijn als je zelf aan de knoppen van jouw energieniveau kan draaien? Ervaar en leer wanneer je wat nodig hebt voor meer balans.

Inzicht

Dat onbestemde gevoel blijft knagen, totdat je er iets mee doet. Leer hoe je inzicht uit jezelf (en de natuur) kan halen. Keuzes maken gaat een stuk makkelijker.

Het doel van de Expeditie

De Expeditie is speciaal voor bewuste mensen die vol in het leven staan, maar hier niet volledig (meer) van kunnen genieten. Het is druk. Groot verantwoordelijkheidsgevoel zorgt ervoor dat je altijd maar doorgaat. De natuur is belangrijk voor je. Het is een plek waar je oplaadt. En soms verzucht je wel eens… ‘hoe zou het zijn om de rust te behouden in je dagelijks leven?’

De Expeditie is het bewijs dat verbonden voelen met de natuur ook in Nederland kan. 3 dagen ben je weg van dagelijkse rompslomp. Terug naar de essentie. Maar wel op een plek waar je helemaal tot rust kan komen. Jouw kern komt naar boven. Gedurende 3 maanden integreer je de lessen in je dagelijks leven. Je staat er niet alleen voor. Want we komen weer samen tijdens de terugkomdag.

Je leert hoe je zelf kan zorgen voor meer rust in je hoofd, energie in je lichaam en inzichten op momenten dat je het nodig hebt.

Herken jij...

  • Je komt een heel eind zelf. Dat vind je immers ook super fijn. Maar je kan ook sneller tot de kern komen als je samenkomt. Even weg van je dagelijkse omgeving. De tijd van individualisme en competitie is wel een keer voorbij.

  • Je functioneert prima. Je eet gezond, leeft gezond, beweegt. Maar toch wringt het, waar komt dat onbestemde gevoel vandaan?

  • Je wilt impact maken. Je bent hier op aarde om het beter achter te laten. Je stelt hoge eisen. Hoe fijn is het om je te omringen met een groep gelijkgestemden?

  • Je bent een buitenmens. Wandelen, hiken, op pad met een camper of je rugzak. De avonturen geven je veel voldoening. Maar het contrast met het dagelijks leven voelt daardoor soms extra groot.

  • Je houdt van diepgang. Je bent nieuwsgierig naar wat allemaal mogelijk is. Je staat niet stil. Hoe fijn zou het zijn om yoga te combineren met natuur en persoonlijke ontwikkeling?

Simone Outdoors contact

Wat houdt deze Expeditie in?

Weekendretreat

Van vrijdag tot en met zondag zijn we bij elkaar in een boerderij midden in de Twentse natuur. Je gaat opgeladen naar huis met nieuwe inzichten.

3 maanden thuistraject

Thuis blijf je (online) verbonden met de groep. Je doet opdrachten wanneer het jou uitkomt. 
Je staat er niet alleen voor.

Dagretreat

Na 3 maanden komen we weer samen. We delen onze ervaringen en gaan nogmaals de diepte in met yoga, natuurbeleving en elkaar.

Terugtrekken, verbinden, ervaren, integreren.

We leven in een wereld waarin ‘alles’ 24/7 verbonden is. Je hoeft nergens meer de deur voor uit en waar je ook gaat; je telefoon gaat mee.

Het wordt steeds moeilijker om:
Écht verbinding te maken met jezelf en een ander
Zowel fysiek als mentaal te ontspannen.

Te luisteren naar je gevoel.

Steeds meer (jonge) mensen voelen zich uit balans, onzeker over te nemen keuzes en een gebrek aan energie. Als gevolg blijven gedachten maar rondmalen en zorgt vermoeidheid ervoor dat irritaties, gebrek aan aandacht en geen zin steeds vaker voorkomen.

De levende aarde is een belangrijk onderdeel van ons leven. Aanwezig zijn in de natuur helpt je verbinden met wie je werkelijk bent en wat je te doen hebt. Het helpt je gedachten ontspannen. Zonder oordeel of verwachting.

Iedereen kan verbinden met rust, energie en wijsheid in zichzelf.

Buiten voel je de kracht van binnen

Dagretreat YogaOutdoors_1280x300

Het programma

De Expeditie is niet voor iedereen. Je moet immers klaar zijn voor diep persoonlijk werk. Heb je zin in een wellness weekend? Ga dan opzoek naar iets anders. De Expeditie zorgt voor rust, energie en nieuwe inzichten. Dat kan eerst oncomfortabel, confronterend en kwetsbaar voelen, maar daarom sta je er nooit alleen voor.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen.

1. Yoga flow

Je gaat bewegen vanuit liefde voor jezelf. Niet om ingewikkelde houdingen te kunnen. Je voelt de energie door je heen stromen.

2. Adem

Adem wordt ook wel levenskracht genoemd. Je leert hoe je doormiddel van oefeningen je energie kan ontspannen en upliften.

3. Natuurbewustzijn

De levende aarde heeft je veel te leren. Verdiep je verbondenheid met de natuur door aandacht. Voel het zelfvertrouwen om zelf op ontdekking te gaan.

4. Meditatiereis

Je reist af naar je onderbewustzijn waar wijsheid diep in je verscholen ligt. Je leert behoeftes en verlangens (her)kennen. Voel het vertrouwen en verbondenheid.

5. Mini Quest

Je gaat alleen de natuur in. Stilte. Zonder telefoon, horloge, of anderen. Je geest heeft leegte nodig om nieuwe verbanden te kunnen maken.

6. Delen

Je masker gaat af. We delen onze inzichten. Je ervaart ruimte om te praten omdat de groep luistert. Hierdoor ontstaat een bijzondere verbinding.

Geen onbereikbare guru,
maar een gids die er voor je is.

Simone Yoga Outdoors

Ik zeg niet dat ik alles weet. Zelf leer ik nog elke dag en blijf dat doen tot aan mijn dood. En wie weet, nog wel langer 😉  Ik dien als gids, want de natuur en jijzelf zijn je echte leraren. 

De Expeditie yoga outdoors

De Expeditie

Leer hoe je zelf kan zorgen voor meer rust in je hoofd, energie in je lichaam en inzichten op momenten dat je het nodig hebt.

Datum:
Weekendretreat: 19 maart (16.00 uur) t/m 21 maart (uiterlijk 16.00 uur)
Terugkomdag: 20 juni 2021 (10.00 – 17.00 uur)

Investering:
€850,- incl. BTW, twee overnachtingen in een eigen slaapkamer met wastafel en douche, alle biologische maaltijden, drankjes, drie maanden thuistraject en terugkomdag in het midden van het land. 

Aantal plekken per groep: maximaal 12 (nog 1 plek vrij!)

Maak de beslissing

Je kan heel veel boeken lezen, meditaties doen, yogalessen volgen of wandelingen maken. Maar soms is het nodig om echt even iets totaal anders te doen. Er tussenuit. Je omringen met andere, gelijkgestemde mensen. Inzichten krijg je niet door steeds maar meer kennis op te nemen. Patronen doorbreek je niet (of in ieder geval moeilijker) alleen. 

Als je meegaat op deze expeditie zorg je voor een nieuw fundament. 

Je voelt de kracht van binnen. 

En kan die maximaal gaan inzetten.

Betalen in 2 termijnen is mogelijk

Vragen?
Neem contact op of vraag een intake aan.

Deze expeditie is niet voor jou als je op zoek bent naar snelle ontspanning, of een eenmalig weekendje ertussenuit. Ook werkt het niet als je er niet van houdt om je in de natuur te begeven.

Deze expeditie is geen behandeling of therapie voor psychische aandoeningen, depressie, of disbalans in chemische processen. Hiervoor kun je beter psychische hulp zoeken.

We starten samen tijdens het weekendretreat (vrijdag 16.00 uur tot  zondag 16.00 uur). Daarna integreer je de lessen 3 maanden lang in jouw eigen leven, maar in verbinding met de groep. We sluiten de expeditie samen af tijdens een dagretreat (10.00 tot 17.00 uur). 

Je bent ongeveer 60 – 90 minuten per week aan kwijt. Afhankelijk van hoeveel tijd je neemt om de oefeningen zelf uit te voeren. Het is de bedoeling dat je het kan integreren in je leven, dus ook in je drukke schema.

Ik zorg voor een carpoollijst. Het is fijn om zoveel mogelijk samen te reizen.

De boerderij is groot en iedereen kan slapen in een eigen privé slaapkamer.

Houd er wel rekening mee dat we als groep in beweging zijn. We ademen, bewegen, huilen, lachen en verbinden.  Als je in een groep niet kan ontspannen omdat je bang bent voor besmetting, is het misschien beter om nog even te wachten met aanmelden. 

Deze Expeditie vraagt commitment. Meld je je aan, dan is het aankoopbedrag 6 weken voordat de expeditie begint non refundable. Plekken kunnen namelijk op het laatste moment niet meer gevuld worden. Ik wil graag dat je eerst zeker weet dat deze Expeditie iets voor jou is voordat je je aanmeldt. Heb je nog vragen? Check even de algemene voorwaarden of stel ze gerust door een mailtje te sturen aan simone@yogaoutdoors.nl

Stuur een mailtje naar simone@yogaoutdoors.nl of stel je vraag op Instagram @simoneoutdoors.

Meld je nu aan

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies