De Expeditie

Unieke combinatie van yoga, innerlijke wijsheid en natuur

Je bent ambitieus en je hebt veel op je bord liggen. Het is lastig om los te komen van je dagelijks leven en verbinding te maken met jezelf. Terwijl je diep van binnen weet hoe goed dit is voor je. Yoga, meditaties, gesprekken rondom het vuur, alleen zijn in de natuur... Ga mee op deze Expeditie van drie maanden en ervaar hoe rust in je hoofd zorgt voor nieuwe inzichten vanuit je hart.

Eartha_leef_Yoga Outdoors

Rust

Je hebt niet veel nodig voor meer rust in je hoofd. Leer hoe je diepe ontspanning en energetische oefeningen kan integreren in je dagelijks (drukke) leven.

Verbinding

Alles in het leven is met elkaar verbonden. Ervaar de kracht van verbinding met jezelf, natuur en de groep. Je kan alleen maar jezelf zijn.

Eartha_groei_Yoga Outdoors

Inzicht

Dat onbestemde gevoel blijft knagen, totdat je er iets mee doet. Leer hoe je inzicht uit jezelf kan halen. Keuzes maken gaat een stuk makkelijker.

Het doel van de Expeditie

Drie dagen ben je weg van je dagelijks leven. Terug naar de essentie op een plek waar je helemaal tot rust kan komen. Door de tijd te nemen kom je bij diepere lagen van jezelf.

Middenin de natuur, met gelijkgestemde mensen en door middel van verschillende oefeningen ervaar je ruimte voor nieuwe inzichten.

De Expeditie zorgt voor een nieuw hoofdstuk in jouw leven. De lessen die je leert tijdens het weekend integreer je in je dagelijks leven. Thuis doe je de oefeningen aan de hand van het werkboek en video’s. Je leert hoe je zelf kan zorgen voor meer rust in je hoofd en inzichten op momenten dat je het nodig hebt

Na drie maanden komen we weer bij elkaar en gaan nogmaals de diepte in. 
Je staat er nooit alleen voor.

Herken jij...

 • Je gevoel lijkt soms diep weggestopt. Na jaren van presteren, doorzetten, zorgen en ambities achternagaan kom je moeilijk bij je gevoel. 

 • In je hoofd lijkt het continu spitsuur. De druk die je voelt kan zorgen voor onzekerheid. Je wilt het graag goed doen, maar dat houd je niet vol.

 • Je staat op een kruispunt in je leven. Hierdoor weet je af en toe niet meer wat belangrijk voor je is. Wat laat je los uit het verleden en wat mag je omarmen in de toekomst?

 • Je komt een heel eind zelf. Dat vind je immers fijn, maar dit proces voelt ook eenzaam. Hoe fijn is het om je te omringen met een groep gelijkgestemden?

 • De natuur werkt magnetisch. Wandelen, hiken, op pad met een camper of je rugzak. De avonturen geven je veel voldoening. Maar het contrast met het dagelijks leven voelt daardoor soms extra groot.

 • Je houdt van diepgang. Je bent nieuwsgierig naar wat allemaal mogelijk is. Je staat niet stil. Je hebt al heel wat zelfhulpboeken verslonden en wilt nu diepgang ervaren.

Simone Outdoors contact

Wat houdt deze Expeditie in?

Weekendretreat

Van vrijdag tot en met zondag zijn we bij elkaar in het bos midden in de natuur (Twente). Je ervaart hoe snel dit retreat zorgt voor rust en nieuwe inzichten.

3 maanden thuistraject

Thuis blijf je verbonden met de groep. Je staat er niet alleen voor. Je integreert de lessen die je tijdens het weekend hebt geleerd in je leven op jouw eigen tempo. 

Terugkomdag

Na drie maanden komen we weer samen in het midden van het land. We delen onze ervaringen en inzichten. We gaan nogmaals de diepte in.

Wat levert het op?

Rust in je hoofd en nieuwe inzichten om in lijn met je gevoel keuzes te kunnen maken.
Je ervaart wat je hiervoor nodig hebt en leert tools om toe te passen in je dagelijks (drukke) leven.

Terugtrekken, verbinden, ervaren, integreren.

We leven in een wereld waarin ‘alles’ 24/7 verbonden is. Je hoeft nergens meer de deur voor uit en waar je ook gaat; je telefoon gaat mee.

Het wordt steeds moeilijker om:
Écht verbinding te maken met jezelf en een ander
Zowel fysiek als mentaal te ontspannen.

Te luisteren naar je gevoel.

Steeds meer (jonge) mensen voelen zich uit balans, onzeker over te nemen keuzes en een gebrek aan energie. Als gevolg blijven gedachten maar rondmalen en zorgt vermoeidheid ervoor dat irritaties, gebrek aan aandacht en geen zin steeds vaker voorkomen.

Het wordt tijd voor een Expeditie waarbij je teruggaat naar de essentie. Aanwezig zijn in de natuur helpt je verbinden met wie je werkelijk bent en wat je te doen hebt. Het helpt je gedachten ontspannen. Zonder oordeel of verwachting. 

Iedereen kan verbinden met rust, energie en wijsheid in zichzelf.

Buiten voel je de kracht van binnen

Expeditieleden wintereditie

Het programma

De Expeditie is niet voor iedereen. Je moet immers klaar zijn voor diep persoonlijk werk. Heb je zin in een wellness weekend? Ga dan opzoek naar iets anders. De Expeditie zorgt voor rust, energie en nieuwe inzichten. Dat kan eerst oncomfortabel, confronterend en kwetsbaar voelen, maar daarom sta je er nooit alleen voor.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen.

1. Yoga flow

Je gaat bewegen vanuit liefde voor jezelf. Niet om ingewikkelde houdingen te kunnen. Je voelt de energie door je heen stromen.

2. Adem

Adem wordt ook wel levenskracht genoemd. Je leert hoe je doormiddel van oefeningen je energie kan ontspannen en upliften.

3. Natuurbewustzijn

De levende aarde heeft je veel te leren. Verdiep je verbondenheid met de natuur door aandacht. Voel het zelfvertrouwen om zelf op ontdekking te gaan.

4. Meditatiereis

Je reist af naar je onderbewustzijn waar wijsheid diep in je verscholen ligt. Je leert behoeftes en verlangens (her)kennen. Voel het vertrouwen en verbondenheid.

5. Mini Quest

Je gaat alleen de natuur in. Stilte. Zonder telefoon, horloge, of anderen. Je geest heeft leegte nodig om nieuwe verbanden te kunnen maken.

6. Delen

Je masker gaat af. We delen onze inzichten. Je ervaart ruimte om te praten omdat de groep luistert. Hierdoor ontstaat een bijzondere verbinding.

Overal is aan gedacht

Dit heb je nog nooit meegemaakt. Je verdient het. Overal is aan gedacht. Er is veel persoonlijke aandacht, je bed is al opgemaakt en er wordt heerlijk voor je gekookt. Je hoeft je dus niet druk te maken over randzaken, zodat jij volledig de diepte in kan gaan met jezelf

De locatie van het weekendretreat is een prachtig omgebouwde boerderij midden in het bos. Op deze magische plek voel je direct de energie van de natuur. Na drie maanden zelf (in verbinding met de groep) aan de slag te zijn geweest komen we weer samen. We gaan nogmaals de diepte in. We pellen alle lagen af, zodat jouw innerlijke wijsheid bovenkomt.

Geen onbereikbare guru,
maar een gids die er voor je is.

Simone Yoga Outdoors

Ik (Simone) ben oprichtster van Yoga Outdoors, avonturier, ondernemer en je gids tijdens de Expeditie. Ruim 13 jaar verdiep ik me in yoga, mindset en menselijke interactie. Ik ben opgegroeid in het nuchtere Twente en heb de lessen van het leven leren omarmen.

Na vele reizen en diep persoonlijk werk kwam voor mij de grootste spirituele transformatie door dagen alleen te ‘zwerven’ door het bos waarnaast ik woon. De eenheid, volmaaktheid, rust en liefde die ik voel is vaak onbeschrijflijk.

Ik investeer veel in persoonlijke ontwikkeling. Van verdiepende yogaopleidingen tot aan Sjamanisme, energetisch werk, trancereizen, vision quest, Wim Hof methode en
leven in de natuur.

Elke keer ervaar ik tot hoeveel wij mensen in staat zijn. Ik kan niet anders dan deze ervaringen met jou delen. 

 Inmiddels heb ik meer dan 500 outdoor yogi’s begeleid en weet ik hoe waardevol het voor íedereen is om terug te gaan naar de essentie. Lenig of niet lenig, yogi of niet-yogi. Het kan eerst oncomfortabel, confronterend en kwetsbaar voelen, maar daarom sta je er nooit alleen voor. Persoonlijkheid is één van mijn belangrijkste waarde.

Je bent het waard om voluit te leven.

 

Wat deelnemers zeggen

Jessica
Jessica
Lees verder
De Expeditie heeft mij veel opgeleverd. Naast de verwachte rust, ontspanning, energie, vaardigheden en inzichten kwam er ook iets onverwachts uit de ervaring vanuit mijn eigen onderbewuste. Ik ben van mening dat dit gebeurde doordat alles aan de expeditie klopte: de locatie in de Twentse natuur op een boerderij, het heerlijke vegetarische, biologische eten, de goede groepssfeer, de aandachtige begeleiding en het gevarieerde, eenvoudige programma; het was allemaal in balans. Simone is authentiek en biedt authentieke ervaringen aan waarbij er alle ruimte is om daar zelf wat mee te doen, tijdens de expeditie maar vooral ook daarna, in je eigen dagelijks leven. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Femke
Femke
Lees verder
De Expeditie kan ik aan iedereen aanraden die op zoek is naar meer rust en balans in zijn/haar leven. Simone is down to earth, nuchter en zorgt voor een ontspannen sfeer waarin je de verbinding met elkaar, de natuur én jezelf weer terugvindt. Ik kwam vrijdagavond aan met een bomvol hoofd en een gestrest gevoel. En reed zondagmiddag weer helemaal opgeladen en ontspannen weer naar huis. Dankzij het uitgebreide programma kan ik die rust nu ook weer terugvinden in mijn dagelijks leven.
Johanneke
Johanneke
Lees verder
Simone is puur, nuchter en ontwapenend. Ze zorgt direct voor een open sfeer, waarin alles gezegd kan worden. Ze voelt de groep goed aan en creëert daarmee ruimte voor ieder individu. De Expeditie met Simone was een bijzondere, waardevolle ervaring. Het heeft me dankzij de verstilling in de natuur nieuwe inzichten gegeven, waar ik zelf niet zo gauw toe zou komen. De verbinding met de natuur die we opzochten, bracht me terug naar mijn eigen kern. De yoga en meditatiereizen waren ontspannend en geestverruimend. En de momenten met de groep zeer openhartig, en toch kon er ook zeker gelachen worden!
Margreet
Margreet
Lees verder
Ik heb veel geleerd over mezelf in verhouding tot de natuur, het in mijn hoofd zitten, en daarmee op een rustige en reële manier mee om leren gaan door middel van prettige yoga oefeningen en het buiten zijn. De locatie, het goede eten en mooi afgestemde programma maakte het een fijn geheel. Maar het meest prettig was nog de atmosfeer, vriendelijkheid en menselijkheid die Simone uitstraalt in haar lessen.
Joyce
Joyce
Lees verder
De Expeditie is echt een cadeautje voor jezelf. Het begint met een weekend waarin je volledig in verbinding komt met je gevoel in een prachtige omgeving en met gelijkgestemden. Je gaat de natuur in, doet aan yoga en meditatie en hebt samen mooie gesprekken. Simone is daarin niet alleen een goede yoga docent, maar heeft zich veel breder ontwikkeld. Haar balans tussen spiritualiteit en nuchterheid vond ik heel prettig. Alles was perfect georganiseerd en de verschillende activiteiten hebben me mooie inzichten geboden. Ook fijn dat we een boek mee hebben gekregen met alle oefeningen en dat er nog een vervolg aan zit. Conclusie: De Expeditie kan ik absoluut aanbevelen!

De Expeditie

Leer hoe je zelf kan zorgen voor meer rust in je hoofd, energie in je lichaam en inzichten op momenten dat je het nodig hebt.

Datum:
19 maart t/m 21 maart (+ 20 juni) UITVERKOCHT
2 t/m 4 juli (+ 18 sep) UITVERKOCHT
10 t/m 12 september (+ 21 nov)  UITVERKOCHT

14 t/m 16 januari 2022 (+16 april)
18 t/m 20 maart 2022 (+12 juni)

Zomereditie
13 t/m 15 mei 2022 (+13 aug)

Aantal plekken per groep: maximaal 12 persone

Community

Voor als je het anders niet kan doen
750
 • Voel je ondersteund
 • Voor als je dit je financiële maximum is
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk

Standaard

Voor als je dit kan doen
850
 • Betaal standaard prijs
 • Voel je onderdeel
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk
5/5

Support

Voor als je wat extra's kan doen
950
 • Help anderen deel te nemen
 • Draag bij aan de community
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk

Maak de beslissing

Je kan heel veel boeken lezen, meditaties doen, yogalessen volgen of wandelingen maken. Maar soms is het nodig om echt even iets totaal anders te doen. Er tussenuit. Je omringen met andere, gelijkgestemde mensen. Inzichten krijg je niet door steeds maar meer kennis op te nemen. Patronen doorbreek je niet (of in ieder geval moeilijker) alleen. 

Als je meegaat op deze Expeditie zorg je voor een nieuw fundament. 

Je voelt de kracht van binnen. 

En kan die maximaal gaan inzetten.

Vraag een intake aan

Deze Expeditie is niet voor jou als je op zoek bent naar snelle ontspanning, of een eenmalig weekendje ertussenuit. Ook werkt het niet als je er niet van houdt om je in de natuur te begeven.

Deze Expeditie is geen behandeling of therapie voor psychische aandoeningen, depressie, of disbalans in chemische processen. Hiervoor kun je beter psychische hulp zoeken.

We starten samen tijdens het weekendretreat (vrijdag 16.00 uur tot  zondag 16.00 uur). Daarna integreer je de lessen 3 maanden lang in jouw eigen leven, maar in verbinding met de groep. We sluiten de expeditie samen af tijdens de terugkomdag (10.00 tot 17.00 uur). 

Je bent ongeveer 60 – 90 minuten per week aan kwijt. Afhankelijk van hoeveel tijd je neemt om de oefeningen zelf uit te voeren. Het is de bedoeling dat je het kan integreren in je leven, dus ook in je drukke schema.

Omgerekend kom je met 10 minuten per dag al heel ver.

Van mei t/m september vindt het weekendretreat plaats op een terrein in het bos van Ommen. Hier staat een grote tipitent en 8  kleinere tenten om in te slapen. Verder speelt zich alles buiten af.

Van november t/m maart vindt het weekendretreat plaats in een grote boerderij midden in het bos in Twente. Je slaapt in een bed, we eten binnen aan de grote gezamenlijke tafel en op de grote omgebouwde zolder is er ruimte voor de meditatiereizen. Gedurende de dag zijn we zoveel mogelijk buiten.

Elke Expeditie is uniek. Het programma is ongeveer hetzelfde, maar elk jaargetijde heeft natuurlijk haar eigen lessen en elk weertype is anders. De ene locatie is niet beter dan de ander. Jij bepaalt waar je behoefte aan hebt en welk moment je goed uitkomt.

Hier krijg je een indruk van de zomereditie.

We gaan terug naar een uitgebreide basis.
We leven zoveel mogelijk buiten, maar het is geen primitief weekend.

 • Er zijn toiletten, wastafels en douches
 • Er is een kookgelegenheid 
 • Er is een grote (40 persoons) tipitent waar we veilig meditatiereizen in kunnen maken en verblijven als het regent.
 • De tenten staan al klaar. Je neemt je eigen slaapspullen mee.
 • Er is een plek om vuur te maken en houten bankjes om er omheen te zitten.
 • Er gaat een kok mee, dus er wordt heerlijk voor je gekookt.

Een paar weken van te voren ontvang je een carpoollijst, zodat er samen gereisd kan worden.

 

Op het moment dat de Coronamaatregelen ervoor zorgen dat de Expeditie niet door kan gaan, wordt er gezorgd voor een passend alternatief moment of ontvang je het aankoopbedrag terug.

Het is verstandig om een reisverzekering af te sluiten in het geval je kort van te voren ziek wordt of vanwege persoonlijke omstandigheden niet deel kunt nemen.

Houd er rekening mee dat we als groep in beweging zijn. We ademen, bewegen, huilen, lachen en verbinden. Als je in een groep niet kan ontspannen omdat je bang bent voor besmetting, is het misschien beter om nog even te wachten met aanmelden. 

Deze Expeditie vraagt commitment. Het aankoopbedrag is 6 weken voordat de Expeditie begint non refundable.
Ik wil graag dat je eerst zeker weet dat deze Expeditie iets voor jou is voordat je je aanmeldt.

Heb je nog vragen? Check even de algemene voorwaarden of stel ze gerust door een mailtje te sturen aan simone@yogaoutdoors.nl

Stuur een mailtje naar simone@yogaoutdoors.nl of stel je vraag op Instagram @simoneoutdoors.

Meld je nu aan

5/5

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies