De Expeditie

Transformatief retreat incl. programma

Ga mee op deze persoonlijke Expeditie van 3 maanden. Ervaar hoe eeuwenoude wijsheid zorgt voor rust, energie en nieuwe inzichten vanuit je hart. Verleg grenzen en transformeer oude blokkades. Diep vanbinnen weet je dat het tijd is.

Expeditie homepage yoga sjamanisme
Expeditie werkboek yoga sjamanisme

In verbinding

Vaak hebben we het gevoel dat we vastlopen. Niet wetend welke keuze te maken. Alsof we de verbinding zijn kwijtgeraakt. Met onszelf. Met anderen. Met het leven.

Dat onbestemde gevoel blijft knagen, totdat je er iets mee doet.

In deze Expeditie van drie maanden gaan we op pad om de verbinding te herstellen. Ontdek dat je veel meer wijsheid en kracht uit jezelf kunt halen dan je nu mogelijk denkt. Verleg grenzen en reken af met oude blokkades. Ervaar hoe energetische bewegingen, ademhalingsoefeningen, intense natuurbeleving en verbondenheid met een groep unieke mensen, je innerlijke wijsheid ontwaken.

Herkenbaar?

 • Je staat op een kruispunt in je leven. Hierdoor weet je af en toe niet meer wat belangrijk voor je is. Wat laat je los uit het verleden en wat mag je omarmen in de toekomst?

 • Je gevoel lijkt soms diep weggestopt. Na jaren van presteren, doorzetten, zorgen en ambities achternagaan wil je nu luisteren naar je hart. 

 • Je bent opzoek naar jouw essentie. Je bent veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar hoe kom je tot je eigen kern om volledig te Zijn?

 • Je bent enorm gegroeid afgelopen tijd. Het levert veel op, maar dit proces voelt ook eenzaam. Hoe fijn is het om je te omringen met een groep gelijkgestemden?

 • De natuur werkt magnetisch. Wandelen, hiken, op pad met een camper of je rugzak. In de natuur voel je rust en is de plek waar je graag bent.

 • Je houdt van diepgang. Je bent nieuwsgierig naar wat allemaal mogelijk is. Je staat niet stil op persoonlijk en spiritueel vlak. Nu is het tijd om diepgang te ervaren.

Magie is er altijd. Het is aan jou om de deur ernaartoe te openen.

Simone

Niet zomaar een retreat

Terug naar de essentie

Drie dagen ben je weg van je dagelijks leven. Terug naar de essentie op een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Door de tijd te nemen kom je bij diepere lagen van jezelf.

Middenin de natuur

Je komt samen met gelijkgestemde mensen op een prachtige plek in het bos. Door de oefeningen en reflectiemomenten ervaar je ruimte voor nieuwe inzichten.

Integratie

Na het weekendretreat integreer je de lessen in je dagelijks leven aan de hand van een werkboek en video’s. Na drie maanden gaan we nogmaals de diepte in tijdens de terugkomdag.

5/5
De Expeditie met Simone was een bijzondere, waardevolle ervaring. Het heeft me dankzij de verstilling in de natuur en meditatiereizen nieuwe inzichten gegeven, waar ik zelf niet zo gauw toe zou komen. Het bracht me terug naar mijn eigen kern.
Johanneke

Vanuit liefde.

Tijdens de Expeditie ervaar jij onder andere:

 • Hoe je in drie dagen direct tot rust komt in de natuur door jezelf los te koppelen van je dagelijks leven.
 • Hoe je door bewegingen en ademwerk oude overtuigingen en energie loslaat.
 • Hoe een mini vision quest en alleen zijn in de natuur zorgt voor een hoger bewustzijn en nieuwe inzichten.
 • Hoe trancereizen je laten herinneren wie je diep van binnen bent.
 • Hoeveel verbinding je voelt met de groep door samen de diepte in te gaan en inzichten te delen.
 • Hoe spirituele begrippen op een praktische manier ervaren en geïntegreerd kunnen worden.

Het programma

De Expeditie is niet voor iedereen. Je moet immers klaar zijn voor diep persoonlijk werk. Heb je zin in een wellness weekend? Ga dan opzoek naar iets anders. De Expeditie zorgt voor rust, energie en nieuwe inzichten. Dat kan eerst oncomfortabel, confronterend en kwetsbaar voelen, maar daarom sta je er nooit alleen voor.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen.

1. Energetische adembewegingen

Laat jouw energie stromen door middel van energetische adembewegingen (combinatie van yoga en chi gong). Je komt uit je hoofd en in je lichaam en voelt de verbinding met jouw levenskracht. Als de mind stil is kan je hart spreken. 

2. Trancereizen

Je reist af naar een diepe staat van bewustzijn waar wijsheid in je jezelf verscholen ligt. Ervaar hoe je contact maakt met je hart en herinner wie je werkelijk bent tijdens begeleide trancereis meditaties.

3. Natuurbewustzijn

De levende wereld heeft je veel te leren. Spiritualiteit en verbinding is overal aanwezig. Ervaar welke inzichten jij mag ontvangen tijdens een eeuwenoude sjamanistisch ritueel waarbij je tijd alleen in het bos doorbrengt. Voor vele deelnemers voor je is deze mini quest een diep transformerende ervaring.

4. Delen

In verbinding met een ander kun je jezelf daadwerkelijk laten zien. Je masker gaat af en we delen onze inzichten. Je geeft, ontvangt en ervaart dat je niet alleen bent in je proces. 

Dit is een sfeerimpressie van de wintereditie. In de zomer zijn we volledig buiten of in tipitenten.

De Wijsheid zit al in je.
Je mag ontdekken hoe je het toepast.

Simone

De Expeditie #9

Ervaar rust in je hoofd en nieuwe inzichten vanuit je hart.

Datum:

30 juni t/m 2 juli +7 oktober (Uitverkocht)

De eerstvolgende Expeditie is nog niet gepland.
Meld je aan voor de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn.

Community

Voor als je het anders niet kan doen
750
 • Voel je ondersteund
 • Voor als je dit je financiële maximum is
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk

Standaard

Voor als je dit kan doen
850
 • Betaal standaard prijs
 • Voel je onderdeel
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk
5/5

Support

Voor als je wat extra's kan doen
950
 • Help anderen deel te nemen
 • Draag bij aan de community
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk

Geen onbereikbare guru,
maar een gids die er voor je is.

Simone is oprichtster van Yoga Outdoors, avonturier en ondernemer.
Jaarlijks gidst ze honderden mensen in verbinding maken met hun Innerlijke Wijsheid. Ze laat zich leiden door haar ervaringen met als missie dat we vanuit ons hart voluit gaan leven.

Deelnemers vertellen

Maak de beslissing

Je kan heel veel boeken lezen, meditaties doen, yogalessen volgen of wandelingen maken. Maar soms is het nodig om echt even iets totaal anders te doen. Er tussenuit. Je omringen met andere, gelijkgestemde mensen. Inzichten krijg je niet door steeds maar meer kennis op te nemen. Patronen doorbreek je niet (of in ieder geval moeilijker) alleen. 

Als je meegaat op deze Expeditie zorg je voor een nieuw fundament. 

Je voelt de kracht vanbinnen. 

En kan die maximaal gaan inzetten.

Deze Expeditie is niet voor jou als je op zoek bent naar snelle ontspanning, of een eenmalig weekendje ertussenuit. Ook werkt het niet als je er niet van houdt om je in de natuur te begeven.

Deze Expeditie is geen behandeling of therapie voor psychische aandoeningen of langdurige depressie. Hiervoor kun je beter psychische hulp zoeken.

We starten samen tijdens het weekendretreat (vrijdag 14.00 uur tot zondag 16.00 uur). Daarna integreer je de lessen 3 maanden lang in jouw eigen leven, maar in verbinding met de groep. We sluiten de expeditie samen af tijdens de terugkomdag (10.00 tot 17.00 uur). 

Ik ben ervan overtuigd dat gemixte groepen ontzettende waardevol zijn. We leren van elkaar.

Tijdens de vorige edities van de Expeditie was ongeveer 25% van de deelnemers man vs. 75% vrouw.

Het verleden zegt natuurlijk niet alles over de toekomst, maar weet dat iedereen welkom is. Graag zelfs.

Je bent ongeveer 60 – 90 minuten per week aan kwijt. Afhankelijk van hoeveel tijd je neemt om de oefeningen zelf uit te voeren. Het is de bedoeling dat je het kan integreren in je leven, dus ook in je drukke schema.

Omgerekend kom je met 10 minuten per dag al heel ver.

Van mei t/m september vindt het weekendretreat plaats op een terrein in het bos van Ommen. Hier staat een grote tipitent en 8  kleinere tenten om in te slapen. Verder speelt zich alles buiten af.

Van november t/m maart vindt het weekendretreat plaats in een grote boerderij midden in het bos in Twente. Je slaapt in een bed, we eten binnen aan de grote gezamenlijke tafel en op de grote omgebouwde zolder is er ruimte voor yoga en de meditatiereizen.

Elke Expeditie is uniek. Het programma is ongeveer hetzelfde, maar elke groep is anders en elk jaargetijde heeft natuurlijk haar eigen lessen en elk weertype is anders.

Het ene moment is niet beter dan het ander moment. Vertrouw erop dat waarvoor jij je aanmeldt precies is wat je nodig hebt.

Een paar weken van te voren ontvang je een carpoollijst, zodat er samen gereisd kan worden.

 

Deze Expeditie vraagt commitment. Het aankoopbedrag is 8 weken voordat de Expeditie begint non refundable.
Ik wil graag dat je eerst zeker weet dat deze Expeditie iets voor jou is voordat je je aanmeldt.

Heb je nog vragen? Check even de algemene voorwaarden of stel ze gerust door een mailtje te sturen aan simone@yogaoutdoors.nl

Stuur een mailtje naar simone@yogaoutdoors.nl of stel je vraag op Instagram @simoneoutdoors.

Meld je nu aan

5/5

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies