De Expeditie

Retreat incl. programma

Yoga, trancereizen, diepgaande gesprekken, alleen zijn in de natuur… Ga mee op deze Expeditie van drie maanden en ervaar hoe rust in je hoofd zorgt voor nieuwe inzichten vanuit je hart.

Rust

Je hebt niet veel nodig voor meer rust in je hoofd. Ervaar diepe ontspanning en energetische op/-ontlading

Expeditie homepage yoga sjamanisme

Verbinding

Het wordt tijd om vanuit rust de diepte op te zoeken en te verbinden met jouw Innerlijke Wijsheid. Zodat je vanuit je hart voluit kan leven.

Expeditie werkboek yoga sjamanisme

Inzicht

Dat onbestemde gevoel blijft knagen, totdat je er iets mee doet. Leer hoe je inzicht uit jezelf kan halen. Keuzes maken gaat een stuk makkelijker.

Niet zomaar een retreat

Drie dagen ben je weg van je dagelijks leven. Terug naar de essentie op een plek waar je helemaal tot rust kan komen. Door de tijd te nemen kom je bij diepere lagen van jezelf.

Middenin de natuur, met gelijkgestemde mensen en door middel van verschillende oefeningen ervaar je ruimte voor nieuwe inzichten.

De Expeditie zorgt voor een nieuw hoofdstuk in jouw leven. De lessen die je leert tijdens het weekend integreer je in je dagelijks leven. Thuis doe je de oefeningen aan de hand van het werkboek en video’s. Je leert hoe je zelf kan zorgen voor meer rust in je hoofd en inzichten op momenten dat je het nodig hebt.

Na drie maanden komen we weer bij elkaar en gaan nogmaals de diepte in.
Je staat er nooit alleen voor.

Herkenbaar?

 • Je staat op een kruispunt in je leven. Hierdoor weet je af en toe niet meer wat belangrijk voor je is. Wat laat je los uit het verleden en wat mag je omarmen in de toekomst?

 • Je wilt leren luisteren naar je hart. Na jaren van presteren, doorzetten, zorgen en ambities achternagaan wil je nu leren luisteren naar je hart. 

 • Je bent opzoek naar jouw essentie. Je bent veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar hoe kom je tot je eigen kern om volledig te Zijn?

 • Je bent enorm gegroeid afgelopen tijd. Het levert veel op, maar dit proces voelt ook eenzaam. Hoe fijn is het om je te omringen met een groep gelijkgestemden?

 • De natuur werkt magnetisch. Wandelen, hiken, op pad met een camper of je rugzak. In de natuur voel je rust en is de plek waar je graag bent.

 • Je houdt van diepgang. Je bent nieuwsgierig naar wat allemaal mogelijk is. Je staat niet stil op persoonlijk en spiritueel vlak. Nu is het tijd om diepgang te ervaren.

De magie is er altijd. Overal. In ieder persoon. Als je maar door de schilden en lagen heen durft te gaan.

Simone

Wat houdt de Expeditie in?

Weekendretreat

Van vrijdag tot en met zondag zijn we bij elkaar in een prachtige boerderij middenin het bos. Je ervaart hoe snel dit retreat zorgt voor rust, verbinding en nieuwe inzichten.

3 maanden thuistraject

Thuis blijf je verbonden met de groep. Je ontvangt een volledig werkboek en video’s. Je integreert de lessen die je tijdens het weekend hebt geleerd in je leven op jouw eigen tempo. 

Terugkomdag

Na drie maanden komen we weer samen tijdens een dagretreat in het midden van het land. We delen onze ervaringen en inzichten. We gaan nogmaals de diepte in.

5/5
De Expeditie met Simone was een bijzondere, waardevolle ervaring. Het heeft me dankzij de verstilling in de natuur en meditatiereizen nieuwe inzichten gegeven, waar ik zelf niet zo gauw toe zou komen. Het bracht me terug naar mijn eigen kern. De momenten met de groep waren zeer openhartig, en er kon ook zeker gelachen worden! Simone is puur, nuchter en ontwapenend. Ze zorgt direct voor een open sfeer, waarin alles gezegd kan worden. Ze voelt de groep goed aan en creëert daarmee ruimte voor ieder individu.
Johanneke

Wat levert het op?

Rust in je hoofd en nieuwe inzichten om in lijn met je gevoel keuzes te kunnen maken.
Je ervaart wat je hiervoor nodig hebt en leert tools om toe te passen in je dagelijks (drukke) leven.

Vanuit liefde.

Tijdens de Expeditie ervaar jij onder andere:

 • Hoe je in drie dagen direct tot rust komt in de natuur door jezelf los te koppelen van je dagelijks leven.
 • Hoe je door bewegingen en ademwerk oude overtuigingen en energie loslaat.
 • Hoe je door rust en stilte de taal van je hart leert begrijpen.
 • Hoe Aanwezigheid in de natuur zorgt voor een hoger bewustzijn.
 • Hoe trancereizen je laten herinneren wie je diep van binnen bent.
 • Hoeveel verbinding je voelt met de groep door samen de diepte in te gaan en inzichten te delen.
 • Hoe spirituele begrippen op een praktische manier ervaren en geïntegreerd kunnen worden.

Het programma

De Expeditie is niet voor iedereen. Je moet immers klaar zijn voor diep persoonlijk werk. Heb je zin in een wellness weekend? Ga dan opzoek naar iets anders. De Expeditie zorgt voor rust, energie en nieuwe inzichten. Dat kan eerst oncomfortabel, confronterend en kwetsbaar voelen, maar daarom sta je er nooit alleen voor.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen.

1. Yoga & Adem

Jouw levenskracht

Je gaat bewegen vanuit liefde voor jezelf. Je voelt de energie door je heen stromen en de verbinding met jouw levenskracht. 

2. Trancereizen

Een Zielsverbinding

Je reist af naar een diepe staat van bewustzijn waar wijsheid in je verscholen ligt. Ervaar hoe je contact maakt met je hart en herinner wie je werkelijk bent.

3. Natuurbewustzijn

Ervaar de bezieling

De levende wereld heeft je veel te leren. Verdiep je verbondenheid met de natuur door aandacht. Ervaar de energie van het leven op een nieuwe manier.

4. Reflectie

Vanuit je Hart

Als de mind stil is kan je Hart spreken. Nieuwe inzichten komen omhoog en krijgen betekenis. Wat mag je loslaten? Wat mag je omarmen? We nemen tijd voor verdieping op jouw vragen.

5. Mini Quest

Een transformerende ervaring

Je gaat alleen de natuur in. Stilte. Zonder telefoon, horloge, of anderen. Je geest heeft leegte nodig om nieuwe verbanden te kunnen maken. 

6. Delen

Samen zijn we Één

Je masker gaat af. We delen onze inzichten. Je merkt dat je niet alleen bent in je proces. Hierdoor ontstaat een bijzondere verbinding. Samen zijn we Één.

De Wijsheid zit al in je.
Je mag ontdekken hoe je het toepast.

Simone

De Expeditie #8

Leer hoe je zelf kan zorgen voor meer rust in je hoofd, energie in je lichaam en inzichten vanuit je hart.

Datum:

1 t/m 3 juli 2022 (+ 1 oktober) UITVERKOCHT

10 t/m 12 februari 2023 (+ 11 juni)

Community

Voor als je het anders niet kan doen
750
 • Voel je ondersteund
 • Voor als je dit je financiële maximum is
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk

Standaard

Voor als je dit kan doen
850
 • Betaal standaard prijs
 • Voel je onderdeel
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk
5/5

Support

Voor als je wat extra's kan doen
950
 • Help anderen deel te nemen
 • Draag bij aan de community
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk

Geen onbereikbare guru,
maar een gids die er voor je is.

Simone is oprichtster van Yoga Outdoors, avonturier en ondernemer.
Jaarlijks gidst ze honderden mensen in verbinding maken met hun Innerlijke Wijsheid. Ze laat zich leiden door haar ervaringen met als missie dat we vanuit ons hart voluit gaan leven.

Maak de beslissing

Je kan heel veel boeken lezen, meditaties doen, yogalessen volgen of wandelingen maken. Maar soms is het nodig om echt even iets totaal anders te doen. Er tussenuit. Je omringen met andere, gelijkgestemde mensen. Inzichten krijg je niet door steeds maar meer kennis op te nemen. Patronen doorbreek je niet (of in ieder geval moeilijker) alleen. 

Als je meegaat op deze Expeditie zorg je voor een nieuw fundament. 

Je voelt de kracht van binnen. 

En kan die maximaal gaan inzetten.

Vraag een intake aan

Deze Expeditie is niet voor jou als je op zoek bent naar snelle ontspanning, of een eenmalig weekendje ertussenuit. Ook werkt het niet als je er niet van houdt om je in de natuur te begeven.

Deze Expeditie is geen behandeling of therapie voor psychische aandoeningen, depressie, of disbalans in chemische processen. Hiervoor kun je beter psychische hulp zoeken.

We starten samen tijdens het weekendretreat (vrijdag 16.00 uur tot  zondag 16.00 uur). Daarna integreer je de lessen 3 maanden lang in jouw eigen leven, maar in verbinding met de groep. We sluiten de expeditie samen af tijdens de terugkomdag (10.00 tot 17.00 uur). 

Ik ben ervan overtuigd dat gemixte groepen ontzettende waardevol zijn. We leren van elkaar.

Tijdens de vorige edities van de Expeditie was ongeveer 25% van de deelnemers man vs. 75% vrouw.

Het verleden zegt natuurlijk niet alles over de toekomst, maar weet dat iedereen welkom is. Graag zelfs.

Je bent ongeveer 60 – 90 minuten per week aan kwijt. Afhankelijk van hoeveel tijd je neemt om de oefeningen zelf uit te voeren. Het is de bedoeling dat je het kan integreren in je leven, dus ook in je drukke schema.

Omgerekend kom je met 10 minuten per dag al heel ver.

Van mei t/m september vindt het weekendretreat plaats op een terrein in het bos van Ommen. Hier staat een grote tipitent en 8  kleinere tenten om in te slapen. Verder speelt zich alles buiten af.

Van november t/m maart vindt het weekendretreat plaats in een grote boerderij midden in het bos in Twente. Je slaapt in een bed, we eten binnen aan de grote gezamenlijke tafel en op de grote omgebouwde zolder is er ruimte voor yoga en de meditatiereizen.

Elke Expeditie is uniek. Het programma is ongeveer hetzelfde, maar elke groep is anders en elk jaargetijde heeft natuurlijk haar eigen lessen en elk weertype is anders.

Het ene moment is niet beter dan het ander moment. Vertrouw erop dat waarvoor jij je aanmeldt precies is wat je nodig hebt.

Hier krijg je een indruk van de zomereditie.

Een paar weken van te voren ontvang je een carpoollijst, zodat er samen gereisd kan worden.

 

We zijn we als groep in beweging zijn. We ademen, bewegen, huilen, lachen en verbinden. Als je in een groep niet kan ontspannen omdat je bang bent voor besmetting, is het misschien beter om nog even te wachten met aanmelden.

We overnachten in een privélocatie die het hele jaar open is. Je hoeft niet bang te zijn dat het retreat niet door kan gaan. Mocht dit om een andere reden toch het geval zijn dan wordt er uiteraard een alternatieve datum gezocht of ontvang je je aankoopbedrag terug.

Deze Expeditie vraagt commitment. Het aankoopbedrag is 6 weken voordat de Expeditie begint non refundable.
Ik wil graag dat je eerst zeker weet dat deze Expeditie iets voor jou is voordat je je aanmeldt.

Heb je nog vragen? Check even de algemene voorwaarden of stel ze gerust door een mailtje te sturen aan simone@yogaoutdoors.nl

Stuur een mailtje naar simone@yogaoutdoors.nl of stel je vraag op Instagram @simoneoutdoors.

Meld je nu aan

5/5

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies