Expeditie
De kracht van binnen

Ga mee op deze persoonlijke expeditie van 3 maanden. Ervaar hoe eeuwenoude wijsheid uit de natuur zorgt voor rust, energie en nieuwe inzichten. Verleg grenzen en reken af met innerlijke blokkades. Voel de kracht van binnen.

Yoga expeditie twente
Expeditie yoga outdoors
Yoga Twente

Vaak hebben we het gevoel dat we vastlopen. Niet wetend welke keuze te maken. Alsof we de verbinding zijn kwijtgeraakt. Met onszelf. Met anderen. Met de natuur.

Dat onbestemde gevoel blijft knagen, totdat je er iets mee doet.

In deze expeditie van 3 maanden gaan we op pad om de verbinding te herstellen. Ontdek dat je veel meer wijsheid en kracht uit jezelf kan halen dan je nu mogelijk denkt. Verleg je grenzen en reken af met oude blokkades. Ervaar hoe yoga, intense natuurbeleving en verbondenheid met een groep unieke mensen, je innerlijke natuur ontwaken. 
Ongeacht je fysieke uitgangspunt.

Herken jij...

 • dat je staat voor belangrijke keuzes die je niet alleen rationeel kan maken?
 • dat je het moeilijk vindt te weten wat je precies wilt?
 • dat er nog veel is wat je over jezelf wilt ontdekken?
 • dat je weet dat je je energieker en ontspannender kan voelen, maar niet precies weet hoe?
 • dat het zijn in de natuur heel belangrijk voor je is?
 • dat je nieuwsgierig bent naar je innerlijke kracht?
Precies dan is deze expeditie voor jou.

Complete expeditie

Dit is geen ‘weekendje weg’. De combinatie van een weekendretreat, thuistraject en terugkomdag zorgen voor blijvende impact.

Persoonlijke aandacht

Samen vormen we een hechte groep waarin jij mag zijn wie je bent. Je doorloopt je eigen proces op jouw tempo.

 

De diepte in

Reis af naar diepere lagen van je onderbewustzijn. Laat oude patronen en gedachtes los en leer jezelf op een nieuwe manier kennen.

Yoga Outdoors expeditie_1280x300

Waarom deze expeditie?

De natuur is altijd ons huis geweest. Onze mentor. 
Door de tijd te nemen kom je bij diepere lagen van jezelf. Voel je de ongekende kracht van binnen en leer je te vertrouwen op inzichten uit de natuur. ‘We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them’ zei Einstein al. En dat is precies wat we gaan doen. In een andere omgeving, met andere mensen, kom je tot nieuwe inzichten.

Uiteindelijk draait deze expeditie om de ervaring die je meeneemt in je dagelijks leven. Dat het niet blijft bij een paar fijne dagen, maar dat het zorgt voor verbinding het hele jaar door. Zowel met jezelf als met anderen. Mensen die eerst vreemden waren worden onderdeel van jouw persoonlijke reis.

Wat houdt deze expeditie in?

Weekendretreat

Van vrijdag tot en met zondag zijn we bij elkaar in een boerderij midden in de Twentse natuur. Je gaat opgeladen naar huis met nieuwe inzichten.

3 maanden thuistraject

Thuis blijf je verbonden met de groep door een onafhankelijk online platform. Je doet opdrachten en volgt video’s wanneer het jou uitkomt.

Dagretreat

Na 3 maanden komen we weer samen. We delen onze ervaringen en gaan nogmaals de diepte in met yoga, natuurbeleving en elkaar.

Terugtrekken, verbinden, ervaren, integreren.

Dit heb je nog nooit meegemaakt. En je verdient het. Overal is aan gedacht. Er is veel persoonlijke aandacht. Je slaapt in een heerlijk bed, in je eigen slaapkamer, in een prachtige boerderij. We zijn veel buiten en het bos is direct tot je beschikking. Je hoeft je niet druk te maken over randzaken, zodat jij volledig de diepte in kan gaan met jezelf. 

De locatie van het weekendretreat is in een prachtig omgebouwde boerderij in een beschermd natuurgebied van Twente. Via een lange privéweg kom je op deze magische plek waar je meteen de energie van de natuur voelt. 

Na 3 maanden zelf (in verbinding met de groep) aan de slag te zijn geweest komen we wederom samen. We gaan nogmaals de diepte in. Dit keer in een natuurgebied in het midden van het land. We zijn de hele dag buiten en pellen alle lagen af, zodat jou innerlijke natuur voelbaar is.

Ga jij mee op expeditie?

850 euro, inclusief

Betalen in 2 termijnen is mogelijk

Het programma

Dit programma is niet voor iedereen. Je moet immers klaar zijn voor diep persoonlijk werk. Heb je zin in een wellness weekend? Ga dan vooral opzoek naar iets anders. Deze expeditie is alleen voor mensen die écht hun innerlijke natuur willen ontwaken. Ook al voelt dat oncomfortabel, confronterend of kwetsbaar. Juist dan ga je intens ontspannen naar huis boordevol inzichten.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen.

 1. Energetische beweging
  Laat jouw energie stromen door middel van yoga, chi gong en ademhalingsoefeningen. Je komt uit je hoofd en in je lichaam op een manier die je (waarschijnlijk) nog nooit hebt ervaren.
 2. Meditaties
  Reis af naar je onderbewustzijn waar je je kracht leert kennen die diep in je verscholen ligt. De wijsheid van je hart gaat vertrouwd voelen door middel van begeleide meditaties en yoga nidra. 
 3. Natuurbewustzijn
  De natuur kan ons altijd helpen. Al zijn wij als mensen vergeten hoe. Je hoeft niet opzoek naar spiritualiteit of verbinding. De lessen zijn overal om je heen te vinden. Je leert wat de natuur voor jou kan betekenen door tijd alleen in het bos door te brengen. Een eeuwenoude traditie om meer helderheid te krijgen.
 4. Verbinding met elkaar
  In verbinding met een ander kun je jezelf daadwerkelijk laten zien. Je geeft, ontvangt en ervaart de connectie met de groep.
Yoga expeditie_1200x800

Ga je mee?

Weekendretreat: 19 t/m 21 maart 2021
Terugkomdag: 19 juni 2021

Je kan heel veel boeken lezen, meditaties doen, yogalessen volgen of wandelingen maken. Maar soms is het nodig om echt even iets totaal anders te doen. Er tussenuit. Je omringen met andere, gelijkgestemde mensen. Inzichten krijg je niet door steeds maar meer kennis op te nemen. Patronen doorbreek je niet (of in ieder geval moeilijker) alleen. 

Als je meegaat op deze expeditie zorg je voor een nieuw fundament. 

Je voelt de kracht van binnen. 

En kan die maximaal gaan inzetten.

Veelgestelde vragen

De expeditie is speciaal voor iedereen die willen leven vanuit wijsheid. Leeftijd, lenigheid en ervaring is hiervoor totaal niet belangrijk. Een open houding is belangrijk. 

Wees je ervan bewust dat er geen snelle routes zijn op deze expeditie. Deze expeditie is iets voor jou als je oude blokkades wilt opruimen en jezelf beter wilt leren kennen. De natuur is belangrijk voor je, maar je kan prima aan deze expeditie meedoen vanuit een appartementje in de stad.

Deze expeditie is niet voor jou als je op zoek bent naar snelle ontspanning, of een eenmalig weekendje ertussenuit. Ook werkt het niet als je er niet van houdt om je in de natuur te begeven.

Deze expeditie is geen behandeling of therapie voor psychische aandoeningen, depressie, of disbalans in chemische processen. Hiervoor kun je beter psychische hulp zoeken.

We starten samen tijdens het weekendretreat (vrijdag 16.00 uur tot  zondag 16.00 uur). Daarna integreer je de lessen 3 maanden lang in jouw eigen leven, maar in verbinding met de groep. We sluiten de expeditie samen af tijdens een dagretreat (10.00 tot 17.00 uur).  Je houdt daarna wel gewoon toegang tot de online lessen en de besloten groep.

Je bent ongeveer 60 – 90 minuten per week aan kwijt. Afhankelijk van hoeveel tijd je neemt om de opdrachten zelf uit te voeren. Het is de bedoeling dat de opdrachten in ieders drukke schema past. Jij bent zelf vrij om dit op jouw manier in te vullen.

Voor alle vragen kan je terecht in de groep op het besloten online platform. Daar ben ik (Simone) ook gewoon aanwezig om je vragen te beantwoorden. Je staat er nooit alleen voor.

Ik zorg voor een carpoollijst. Het is fijn om zoveel mogelijk samen te reizen.

De boerderij is groot genoeg om afstand te houden. Iedereen kan slapen in een eigen privé slaapkamer.

Houd er wel rekening mee dat we als groep in beweging zijn. We ademen, bewegen, huilen, lachen en verbinden.  Als je in een groep niet kan ontspannen omdat je bang bent voor besmetting, is het misschien beter om nog even te wachten met aanmelden. 

Mochten de maatregelen ervoor zorgen dat het retreat niet door kan gaan, dan krijg je je geld terug en ben je uiteraard welkom tijdens een volgende expeditie.

Deze expeditie vraagt commitment. Meld je je aan, dan is het aankoopbedrag 6 weken voordat de expeditie begint non refundable. Plekken kunnen namelijk op het laatste moment niet meer gevuld worden. Ik wil graag dat je eerst zeker weet dat deze expeditie iets voor jou is voordat je je aanmeldt. Heb je nog vragen? Check even de algemene voorwaarden of stel ze gerust door een mailtje te sturen aan simone@yogaoutdoors.nl.

Stuur een mailtje naar simone@yogaoutdoors.nl of stel je vraag op Instagram @simoneoutdoors.

Meld je nu aan

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies