Over

Buiten voel je de kracht van binnen

In een wereld vol afleiding, snelheid en technologie is zorgen voor échte verbinding met jezelf, anderen en de levende wereld om ons heen extra belangrijk.

Yoga en natuur workshop

Nuchter

Ik laat je op een nuchtere manier ervaren wat je niet kan verklaren met je hoofd. Ik laat je voelen, doen, herinneren en zijn. 

Over Simone

Persoonlijk

Kleine groepen. Geen maskers. Je kan je niet verstoppen. Keer op keer ervaren we hoe waardevol daadwerkelijke verbinding in een groep is.

Vanuit liefde

Liefde is wat overblijft als je alle gedachten, onzekerheden en patronen even geen aandacht geeft. Liefde om keuzes te maken vanuit je hart.

Waar we verbinding mee voelen, maken we niet kapot. We voelen ons onderdeel en zorgen goed voor onszelf, anderen en de aarde.

Over Simone

13 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga op een kleine zolderkamer in Enschede. Als fanatiek sporter en toentertijd student Communicatiewetenschappen was het een heel bijzondere ervaring. De bewegingen waren kalm en liefdevol.

Ondanks dat yoga als thuiskomen voelt, voelde ik me niet altijd op mijn gemak in een studio: de vierkante ruimte, klimaatbeheersing, Sanskriet termen en grote groepen.

Ik ben altijd in buiten te vinden en haal veel verdieping uit het Sjamanisme. Mijn lessen zijn altijd in verbinding met de natuur. De groepen zijn klein, zodat we oprecht kunnen verbinden met elkaar. 

Ik combineer mijn achtergrond in psychologie en communicatiewetenschap met wijsheden van natuurvolkeren en yoga. Als je nieuwsgierig bent naar de diepte in jezelf en het leven, dan ondersteun ik je graag.

Mijn teachers

Ik leer door actief deel te nemen aan het leven. Door gesprekken te voeren met mensen, door te observeren, vragen te stellen en bovenal te ervaren.

Ik ben opgeleid door teachers zoals Marlene Henny & Fleur Zonneveld (Vinyasa Flow), Max Strom (Breath to heal), Daphne Koken (5 elements) Maria Gare (Ayurveda), Shiva Rea (Mandala flow) en Sandra Ingerman (Shamanic Journeying).

Maar ook door Mark Burg (Bushcraft), Jurjen Annen & Renske Kwikkel (Primitief Vermogen). 
En alle teachers van mijn studie Communicatiewetenschap, Psychologie en NLP. 

Verbind je met de natuur en anderen.
Voel je verbonden met jezelf.

We leven in een wereld waarin ‘alles’ 24/7 verbonden is.
Je hoeft nergens meer de deur voor uit en waar je ook gaat; je telefoon gaat mee.

Het wordt steeds moeilijker om:

Écht verbinding te maken met jezelf en een ander
Zowel fysiek als mentaal te ontspannen
Te luisteren naar je gevoel.

Steeds meer (jonge) mensen voelen zich uit balans, onzeker over te nemen keuzes en een gebrek aan energie. Als gevolg blijven gedachten maar rondmalen en zorgt vermoeidheid ervoor dat irritaties, gebrek aan aandacht en geen zin steeds vaker voorkomen.

Het wordt tijd voor verandering waarbij je teruggaat naar de essentie. Radicale eenvoud zorgt voor een radicaal gevoel van rust, energie en liefde. Voor jezelf, anderen en je omgeving. 

Het is mijn missie om jou te laten ervaren hoe je vanuit rust in je hoofd en energie in je lichaam, wijsheid haalt uit je hart.

Buiten voel je de kracht van binnen.

Visie Yoga Outdoors

Verbinding maken zorgt voor evenwicht. 
Dat is de betekenis van yoga en sjamanisme als je een workshop of retreat bij Yoga Outdoors volgt.

We doen yoga om te verbinden met onszelf. Met anderen.
En de levende wereld om ons heen.

Hierdoor voel je rust in je hoofd, energie in je lichaam en liefde vanuit je hart.
Je masker gaat af. Je hoeft niemand iets te bewijzen. 

Wie ben je als je volledig teruggaat naar de essentie?

De natuur is geen decor, maar de plek waar je niks anders dan jezelf kan zijn.

Missie

In 2035 leven we in een wereld waarin we in verbinding staan met onszelf, van lichaam tot ziel. Een wereld waarbij verbinding met de levende wereld weer onderwezen wordt.

Want waar we verbinding mee voelen, maken we niet kapot. We voelen ons onderdeel en zorgen goed voor onszelf, anderen en de aarde.

Daarvoor is het nodig dat jij nu de eerste stap zet. Zo kunnen we eeuwenoude wijsheid blijven doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. 

 

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang nieuwe inspiratie in je mailbox.
Leef het leven voluit vanuit ontspanning, energie en verbinding.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies