Buiten voel je de kracht van binnen

In een wereld vol afleiding, snelheid en technologie is zorgen voor échte verbinding met jezelf, anderen en de natuur extra belangrijk.

Yoga Outdoors_over_1500x350_2

“Het is mijn grootste wens dat mensen rust in hun hoofd, energie in hun lichaam en wijsheid vanuit hun hart ervaren om voluit te leven.”

Het liefst altijd buiten

Opgegroeid in de natuur in Twente en met mijn achtergrond als actieve sporter (jonge paarden en windsurfen) ervaar ik van jongs af aan hoe het is om met de elementen te werken en verbinding te maken. Ik volg geen vaste stromingen, maar laat mij inspireren door de yogafilosofie, oude natuurvolkeren en mindset.

Verbind je met de natuur en anderen.
Voel je verbonden met jezelf.

We leven in een wereld waarin ‘alles’ 24/7 verbonden is. Je hoeft nergens meer de deur voor uit en waar je ook gaat; je telefoon gaat mee.

Het wordt steeds moeilijker om:

  • écht verbinding te maken met jezelf en een ander
  • zowel fysiek als mentaal te ontspannen
  • te luisteren naar je gevoel.

Steeds meer (jonge) mensen voelen zich uit balans, onzeker over te nemen keuzes en een gebrek aan energie. Als gevolg blijven gedachten maar rondmalen en zorgt vermoeidheid ervoor dat irritaties, gebrek aan aandacht en geen zin steeds vaker voorkomen.

De natuur is altijd ons huis geweest. Onze mentor. We zijn onderdeel. Aanwezig zijn in de natuur helpt je terugvallen op een wijsheid die veel ouder is dan onze taal. Het helpt je verbinden met wie je werkelijk bent en wat je te doen hebt. Het helpt je gedachten ontspannen. Zonder oordeel of verwachting.

Iedereen kan de kracht van binnen ervaren terwijl ze zich verbinden met de natuur. Het is mijn missie om die wijsheid en ervaring te delen. Als gids, want de natuur is je echte leraar. De methode is simpel: yoga en natuur voor rust in je hoofd, energie in je lichaam en wijsheid vanuit je hart.

Buiten voel je de kracht van binnen.

 

 

Aho.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang nieuwe inspiratie in je mailbox.
Leef het leven voluit vanuit ontspanning, energie en verbinding.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies