Buiten voel je de kracht van binnen

In een wereld vol afleiding, snelheid en technologie is zorgen voor échte verbinding met jezelf, anderen en de natuur extra belangrijk.

Over Yoga Outdoors_1500x350_2

“Het is mijn grootste wens dat mensen rust in hun hoofd, liefde in hun hart en energie in hun lichaam voelen om voluit te leven.”

Het liefst altijd buiten

Zolang ik mij kan herinneren is de natuur mijn inspiratiebron en ben ik het liefst altijd buiten. Als liefhebber van actieve sporten, mentale uitdaging en persoonlijke groei, kan ik niet anders dan dit combineren in mijn lessen.

Verbind je met de natuur en anderen.
Voel je verbonden met jezelf.

We leven in een wereld waarin ‘alles’ 24/7 verbonden is. Je hoeft nergens meer de deur voor uit en waar je ook gaat; je telefoon gaat mee.

Het wordt steeds moeilijker om:

  • écht verbinding te maken met jezelf en een ander
  • zowel fysiek als mentaal te ontspannen
  • te luisteren naar je gevoel.

Steeds meer (jonge) mensen voelen zich uit balans, onzeker over te nemen keuzes en een gebrek aan energie. Als gevolg blijven gedachten maar rondmalen en zorgt vermoeidheid ervoor dat irritaties, gebrek aan aandacht en geen zin steeds vaker voorkomen.

De natuur is altijd ons huis geweest. Onze mentor. We zijn onderdeel. Aanwezig zijn in de natuur helpt je terugvallen op een wijsheid die veel ouder is dan onze taal. Het helpt je verbinden met wie je werkelijk bent en wat je te doen hebt. Het helpt je gedachten ontspannen. Zonder oordeel of verwachting.

Yoga Outdoors is opgericht om jou te laten ervaren hoeveel (meer) energie en inzicht je in je hebt. Doormiddel van bewegen, diepe ontspanning, verbinding met anderen en bewustzijn in de natuur maak je ruimte in je hoofd, hart en in je lichaam.

 

 

Buiten voel je de kracht van binnen.

 

 

Aho.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang nieuwe inspiratie in je mailbox.
Leef het leven voluit vanuit ontspanning, energie en verbinding.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies