Over Yoga Outdoors

Voel de energie door je lichaam stromen, verdiep je verbinding met natuur, ervaar de kracht van verhalen delen en herinner de wijsheid van je hart.

Deze kernwaarden zijn altijd aanwezig

Yoga en natuur workshop

Ervaren

Ervaren is weten. Dit is de kern van wat je mag verwachten bij Yoga Outdoors. Je kan niet alles begrijpen met je hoofd. Je gaat voelen, doen en zijn, zonder boekenwijsheid, of spirituele teksten. 

Over Simone

Persoonlijk

In de cirkel is iedereen welkom en maskers gaan af. Je kan je niet verstoppen. Keer op keer ervaren we hoe waardevol daadwerkelijke verbinding is met een groep gelijkgestemden.

Diepgaand

Iedereen doorloopt een eigen proces waarbij we verder gaan dan ontspanning. Vanuit diepgaande verbinding komen nieuwe inzichten naar boven en ontstaat er een bijzondere ervaring in de groep.

Alleen als we gaan ervaren dat we onderdeel zijn van de natuur, kunnen we in verbinding met onze essentie voluit leven.

Simone

Over Simone

Ruim 5 jaar geleden richtte Simone Yoga Outdoors op met de visie dat we de lessen van de natuur meer mogen integreren in ons dagelijks leven.

Ze is opgegroeid met natuur om haar heen en als fanatiek buitensporter is ze van jongs af aan graag in het bos te vinden.

Jaarlijks ervaren honderden mensen tijdens retreats en programma’s hoe ze door de combinatie van bewegingen, ademhalingsoefeningen, meditatiereizen en aanwezig zijn in de natuur, verbinding kunnen maken met hun innerlijke wijsheid. Een bron van informatie die in iedereen aanwezig is.

Hiervoor maakt Simone gebruik van haar achtergrond in sociale wetenschappen, yogafilosofie en wijsheden van natuurvolkeren (Sjamanisme). En natuurlijk haar open houding in het leven en 1000en gesprekken met mensen die haar pad kruisten.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ervaar lessen van de natuur voor rust in je hoofd, energie in je lichaam en wijsheid vanuit je hart.

Artikelen

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies