Over

Elke dag in beweging.
Zowel fysiek als mentaal.
Leren van de natuur.
En het liefst altijd buiten.

Beweging en de natuur zijn de beste preventie tegen overprikkeling, druk en onnodige onzekerheid. Ervaar de werking van bewegen in de buitenlucht en ontdek jouw eigen manier om tot rust te komen, ‘je hoofd leeg te maken’ en tomeloze energie aan te boren.

Een gezond lichaam en geest

Een gezonde geest, in een gezond lichaam. Het één kan niet zonder het ander. Voel je je op dit moment uit balans? Veel drukte in je hoofd, stress in je lichaam, vermoeid overdag, ’s nachts niet goed kunnen slapen? Gebrek aan tijd? Gebrek aan aandacht? Gebrek aan zin? Zorg ervoor dat je op tijd oplaadt, je hoofd leeg maakt, je balans houdt tussen alles wat je wilt doen en elke dag, zowel fysiek als mentaal, blijft groeien.

 

Yoga Outdoors

Voel de kracht in je lichaam, de rust in je hoofd en je energie die bruist. In alle lessen, workshops, cursussen, retreats, weekenden, blogs en downloads van Yoga Outdoors ervaar je wat fysieke en mentale inspanning en ontspanning voor jou kan betekenen. Voel je verbonden met jezelf en de natuur om je heen op een nuchtere manier, zonder zweverig te worden.

Natuur als uitgangspunt

In de lessen van Yoga Outdoors wordt de natuur altijd als uitgangspunt genomen. Als het weer het toelaat zijn we buiten.

Persoonlijkheid en diepgang

Geen lessen waar je even in en uit vliegt. Voel ruimte om jezelf te zijn en gezien te worden. Ervaar de diepgang met elkaar.

Zowel fysiek als mentaal

Met een gezond fysiek lichaam en geest kun je groeien. Beide zijn van belang. Ervaar ontspanning door en tijdens inspanning.

“Het is mijn grootste wens dat mensen niet meer over hun grenzen heen gaan voordat ze beweging en de natuur opzoeken. Dat het net zo normaal wordt als dagelijks tandenpoetsen om te werken aan een fysieke en mentale gezondheid en bruisende energie. ” 

– Simone

Over Simone

De natuur is, zolang ik mij kan herinneren, een inspiratiebron. De plek waar ik graag ben. Energie voel. Als je mij vraagt wat de beste preventie is tegen overprikkeling en stress, dan is ook meteen mijn antwoord: de natuur!

Naast een grote passie voor de paardensport en windsurfen ben ik mij afgelopen 10 jaar steeds meer gaan verdiepen in yoga. De stabiliteit, balans, flexibiliteit en kracht waren in eerste instantie een goede aanvulling op mijn sporten. Tegenwoordig is het een complete leefstijl die in al mijn handelen verweven is.

Opleidingen:
– Vinyasa yoga docent (Marlene Henny & Fleur Sonneveld)
– Embodying Nature (Daphne Koken)
– Breathe to heal (Max Strom)
– Foundations of Ayurveda (Maria Garre)
– Going deeper (Marlene Henny & Daniella Gfeller)

 

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang nieuwe inspiratie in je mailbox.
Ontdek samen de weg naar een fitter, bewuster en energieker leven.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies