Beweeg en kom tot rust

"Werken aan fysieke en mentale gezondheid is net zo normaal als dagelijks tandenpoetsen"

Simone

“Het is mijn grootste wens dat mensen rust in hun hoofd en energie in hun lichaam voelen om voluit te leven.”

Het liefst altijd buiten

Zolang ik mij kan herinneren is de natuur mijn inspiratiebron en ben ik het liefst altijd buiten. Als liefhebber van actieve sporten, mentale uitdaging en persoonlijke groei, kan ik niet anders dan dit combineren in mijn yogalessen.

5 elementen yoga

In alle lessen van Yoga Outdoors staan 5 elementen uit de natuur centraal. Aarde, water, vuur, lucht en ruimte. Elk element heeft haar eigen helende en krachtige kwaliteiten die je in je lichaam kan ervaren. Tijdens de lessen leer je wat je zelf kan doen tegen stress of vermoeidheid. En zorg je voor meer balans in je leven.

5 elementen yoga outdoors

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang nieuwe inspiratie in je mailbox.
Ontdek samen de weg naar een leven met minder stress en meer energie.

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies