Yoga Outdoors

Diepgaande retreats en programma’s voor wijsheid vanuit je hart.

3x Yoga Outdoors in kernwoorden

Yoga Outdoors home 2 (2)

Leef je Leven Voluit

In 2017 richtte Simone Yoga Outdoors op met de visie dat we de lessen van de natuur weer letterlijk mogen ervaren. Met haar unieke Innerlijke Wijsheid Methode verspreidt ze haar missie dat we vanuit ons hart voluit gaan leven.

Over Yoga Outdoors sjamanisme

Een Persoonlijke en Diepgaande Ervaring

Jaarlijks ervaren ruim 500 deelnemers van retreats en programma’s verbinding met hun Innerlijke Wijsheid door middel van bewegingen, ademhalingsoefeningen, trance meditatiereizen en aanwezigheid in de natuur.

Volg de Nieuwsbrief, YouTube en Instagram

Toegankelijkheid is een belangrijke kernwaarde van Yoga Outdoors. Daarom delen we kennis en lessen via video’s op YouTube, artikelen op onze website, inspiratie op Instagram en een wekelijkse nieuwsbrief.

In verbinding met ons hart kunnen we voluit leven.

Simone

Interview met Simone

Waarom doe je dit werk?

Ik heb in mijn leven veel lessen mogen ontvangen en het is mijn pad om deze door te geven. Voor mij is het leven een ontdekkingstocht. Ik voel me avonturier die de diepte, hoogte en breedte voluit mag ervaren.

Kan je kort iets vertellen over je eigen pad?

Ruim 13 jaar geleden kwam ik als universitair student voor het eerst in aanraking met (dru) yoga. Als fanatiek sporter moest ik wennen aan de zachte bewegingen, maar ik ervaarde meteen de diepere wijsheid die niet met ons hoofd te bevatten is. Ondanks dat ik heel wat moeilijke momenten heb gekend in mijn leven, voel ik een duidelijke richting en verbinding. Ik maak keuzes vanuit mijn hart en dat blijkt keer op keer het juiste.

Al voor mijn eerste Vinyasa Yoga opleiding (RYS-200) wist ik dat ik dat ik de lessen van de natuur wilde combineren met bewegingen, ademwerk en meditaties. Ondertussen heb ik ruim 500 uur aan opleidingen gevolgd zoals Breath to Heal (Max Strom), Sjamanistisch Trancereizen (Sandra Ingerman), Yoga Nidra, 5 Elementen yoga flow en Energy Master (Altazar Rossiter).

Wat is er bijzonder aan Yoga Outdoors?

We komen samen in een cirkel waarin we allemaal gelijk zijn. Wat iemands achtergrond ook is, in de eerste deelronde gaan de maskers af. We delen diepgaande verhalen die ons verbinden. Niemand is alleen met zijn of haar struggles of behoeftes.

We ervaren letterlijk de lessen van de natuur. Niet via het hoofd, maar door te voelen, te doen en aanwezig te zijn. Elke dag is de energie anders in de groep en in de natuur. Ik werk met wat er aanwezig is, waardoor geen enkel moment hetzelfde is.

Wat is jouw visie op yoga?

Als een kastanje die het al in zich heeft om een prachtige boom te worden, hebben wij alles in ons om voluit te leven. Alleen zijn we dat als mens een beetje vergeten. Yoga helpt contact maken met onze essentie via het lichaam, adem, verstilde gedachten en de energie van ons hart. 

De wijsheid van eeuwenoude natuurvolkeren brengt verdieping op de yogafilosofie. Alles is bezield. Alles is energie. Via verbinding met ons hart kunnen we contact maken met het veld van energie die in ons en om ons heen aanwezig is.

Dit is voor iedereen toegankelijk. Ik ben niks anders dan een gids die je begeleid op het pad naar (voor velen) een transcendente ervaring. Voor mij is dit al lang niet meer ‘spirituele praat’, omdat ik het je laat ervaren. Alle lessen die ik doorgeef komen vanuit eigen ervaring, waarbij alle dogma’s en overtuigingen overboord gaan.

Wat is je nieuwe project?

Op dit moment schrijf ik een boek waarin ik lessen en inzichten op een unieke manier deel. Najaar 2023 wordt het boek uitgebracht.

simone yoga outdoors

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ervaar lessen van de natuur voor rust in je hoofd, energie in je lichaam en wijsheid vanuit je hart.

Artikelen

© Yoga Outdoors • Algemene voowaardenPrivacy & cookies