Meditatiereis Sjamanistisch veld

Deze sjamanistische meditatiereis neemt je vanuit diepe ontspanning mee naar een sjamanistisch veld. Vanuit ontspanning brengt sjamanistisch reizen je naar een diepe kern van verbinding. Hiervoor is het belangrijk om te kunnen ontspannen, concentreren en visualiseren.

Deze meditatiereis helpt je hiermee te oefenen.

Oefening voor sjamanistisch reizen

In deze meditatiereis neem ik je mee naar een sjamanistisch veld waar jij je rechter hersenhelft vrijheid geeft om op ontdekking te gaan. Ideaal als toegankelijke manier om eigenschappen zoals creativiteit, gevoel, verbeelding en verbinding te ontwikkelen. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren of sjamanistisch reizen.

Het enige wat je nodig hebt is een rustige plek en minimaal 20 minuten ongestoorde tijd. Kom bij voorkeur op je rug op een yogamat liggen of zit rechtop als dit voor jou mogelijk is. Zorg ervoor dat je warm blijft. Door de diepe ontspanning kan je flink afkoelen.

Deze meditatiereis is speciaal voor jou als je geïnteresseerd bent in sjamanistisch reizen en je wilt oefenen met visualiseren.

Je kunt deze reis op ieder moment van de dag doen. Blijf met je aandacht bij mijn stem en de muziek. Op het moment dat je merkt dat je bent afgedwaald kom je langzaam weer terug in het moment. Zonder oordeel.

Natuurlijk is deze video vaker te beluisteren.
Of luister een van de andere meditatiereizen.

Ga dan mee met de Expeditie!

Ervaar dit unieke retreat en traject van 3 maanden waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen yoga, sjamanisme en leven in de natuur.

Reageer